P90X i graviditet

December 2


P90X i graviditet


P90X, som anmeldt av American Council on Exercise, er en ekstrem hjemme fitness program som krever 60 til 90 minutter med intens trening hver dag i 90 dager. Ifølge American Fitness Professionals og Associates, bør gravide kvinner ikke trene for mer enn 30 til 40 minutter per dag, og det bør være moderat intensitet. På grunn av intensiteten av P90X, sammen med tidskrav, dette program kan ikke være et godt valg for gravide kvinner.

Utøve Retningslinjer

Starter et treningsprogram, spesielt mens de er gravide, krever godkjenning fra legen din. Etter å ha mottatt godkjenning fra legen, sier The American College of Sports Medicine at kvinner med normale svangerskap kan opprettholde sitt nåværende nivå av fysisk form eller selv begynne et nytt treningsprogram; vil imidlertid visse begrensninger gjelder i denne tidsperioden. Trene i liggende eller utsatt stillinger etter første trimester er motløs. Mens moderat til hard intensitet i treningsøktene oppfordres for erfarne utøvere, suspendere høyere intensitet treningsøktene før etter barnet er født og legen har ryddet til deg å gjøre det. Mens gravid, styre klar av tung vektløfting eller andre øvelser som sliter på kroppen.

P90X Beskrivelse

The American Council on Exercise beskriver P90X programmet som en intens øvelse DVD program med en rekke treningsøkter for ulike kroppsdeler. Øvelsen regime inkluderer intense intervall stil cardio segmenter langs med spesielle øvelser rettet mot visse deler av kroppen. Yoga og stretching er sagt å bli lagt inn i løpet av 12 DVDer. Begrepet "muskel forvirring" er ment å resultere i å bygge muskler raskt; Men det betyr også at øvelsene endre seg raskt som kan øke risikoen for skader. ACE sier at programmet er ikke for nybegynnere eller de som ikke har vært aktive.

Utøve Advarsler

Mens trening er gunstig under svangerskapet, det er risiko involvert, og du bør slutte å trene hvis det oppstår visse symptomer. Risiko for barnet under trening kan inkludere hypertermi fra kroppen overoppheting under trening, samt en nedgang i livmorblodstrøm, spesielt hvis du utfører øvelsene legging på ryggen. På grunn av de hormonelle forandringer under svangerskapet, er leddbånd og ledd løsnet, noe som øker risikoen for skader. Hvis du, mens du trener, du begynner å oppleve symptomer som brystsmerter, pustevansker, sterke smerter, svimmelhet, hodepine, vaginal blødning, sammentrekninger eller redusert føtal bevegelse, må du stoppe umiddelbart og bli vurdert av legen din.

Betydning

Fordi graviditet er en tid for å vokse en sunn baby, og intensjonen med P90X programmet er å presse deg til det ytterste fysisk for å få deg i form, er denne intense diett ikke et godt program for å begynne mens du er gravid. Hvis du allerede er i god fysisk form, og modifisere øvelsene, så P90X kunne gjøres på en lavere intensitet; men du må få orden fra legen din for å gjøre dette. Uavhengig av treningsprogram du velger å gjøre mens de er gravide, konsekvent råd fra flere kilder oppgir at graviditet er ikke tiden for å presse deg selv til det ytterste eller sette intens fysisk belastning på kroppen.