Kosttilskudd for muskeltretthet

September 27


Kosttilskudd for muskeltretthet

Oversikt

Mange naturlige kosttilskudd kan hjelpe deg å bekjempe muskeltretthet. Det er viktig å huske at du ikke bør stole på kosttilskudd for riktig ernæring. Hvile og restitusjon er viktig når du trener intenst. Imidlertid kan muskeltretthet kosttilskudd hjelper deg å forbedre muskel ytelse mer omfattende enn riktig kosthold og restitusjon alene.

Kreatin Monohydrat

Kreatin monohydrat kan hjelpe med muskeltretthet fordi det øker musklenes evne til å snu eller regenerere ATP, eller adenosin trifosfat, ifølge "Natural Anabolics." ATP er kilden til energi for styrkeorientert og kraftige muskelsammentrekninger. Kreatin hjelper kroppen å produsere ATP raskere og mer effektivt. Ta 5 til 10 gram daglig før eller etter trening for å forebygge muskeltretthet.

Beta-Alanine

Beta-alanine arbeider for å redusere muskeltretthet ved å hemme melkesyre dannelse i musklene, ifølge "Kosttilskudd 101." Et produkt av anaerob respirasjon, som er måten kroppen produserer energi under styrketrening, melkesyre fører til en brennende følelse i utmattet muskel. Som surhet bygger opp, musklene er ikke lenger i stand til å trekke seg sammen så kraftig. Beta-alanin øker intramuskulær L-Carnosine, en aminosyre som bufrer surheten av melkesyre. Ta 1,5 til 3 gram en gang før trening og igjen med et måltid senere på dagen.

BCAA

BCAA eller forgrenede aminosyrer, er effektivt for å forbedre muskulær utholdenhet og forebygge tretthet, fordi de kan brukes som en direkte energikilde for muskler, i henhold til "Natural Anabolics." Den unike "forgrenet" molekylstruktur av L-leucin, L-isoleucin og L-valin, av BCAA, tillater dem å passere direkte inn i blodet og videre til musklene uten å gå gjennom leveren. Ta 5 gram BCAA før, under og etter treningsøkten.

L-Arginine

L-Arginine kan støtte energinivået ved å øke NO, eller nitrogenoksid, i kroppen, i henhold til "Alt du trenger å NEI." Nitrogenoksid er avgjørende for den endoteliale system, som regulerer blodtrykket ved å utvide blodkar. På denne måte supplere med L-Arginin tillater mer blodstrøm til arbeids muskler. Dette betyr også at flere næringsstoffer og oksygen blir levert til drivstoff intense utbrudd av trening. Ta 3 gram arginin 30 til 60 minutter før en trening og opp til to ganger daglig.

Taurin

Taurin rolle i energiproduksjon er viktig, noe som gjenspeiles av det faktum at det er funnet i muskel vev som har høye energibehov som hjertet, ifølge "Kosttilskudd 101." Taurin bidrar også muskelceller regulere kalsiumnivået, som påvirker deres evne til kontrakt med makt. Ifølge forfatteren Jim Stoppani, kan taurin øke tid til å trene utmattelse med opptil 50 prosent. Ta 1 til 3 gram før trening.