Smerter i magen etter å ha spist Mens på mensen

January 19


Smerter i magen etter å ha spist Mens på mensen


På et tidspunkt, folk opplever magesmerter etter å ha spist. Denne smerten kan være knyttet til mange små og store helseproblemer. I løpet av menstruasjonssyklusen, kan kvinner oppleve magesmerter som en del av premenstruelt syndrom eller på grunn av mange andre forhold som kan oppstå under mensen. Sterke smerter bør aldri gå oversett selv om det oppleves etter å ha spist et måltid.

Generalisert Pain

Generalisert abdominal smerte kan forekomme i mer enn en del av abdomen.This smerte er forårsaket av dårlig fordøyelse, gass, eller en bakteriell eller viral infeksjon i magen. Generalisert smerte kan også forekomme i løpet av menstruasjonssyklusen hvis du blir oppblåst eller det er en blokkering i tarmen.

Lokalisert Pain

Lokalisert smerte finnes til ett område av magen og er vanligvis et tegn på et problem i et bestemt organ. Når du har mensen, kan du ha lokaliserte smerter i eggstokkene eller livmoren, spesielt hos kvinner som har polycystisk ovariesyndrom eller endometriose. Smerten kan forverres etter å ha spist på grunn av magen distending og trykke ned på disse organene.

Krampe-lignende smerter

Under menstruasjon, kan kvinner oppleve krampe-lignende smerter som en del av premenstruelt syndrom. Imidlertid, hvis denne smerten begynner etter spising, er det sannsynlig på grunn av gass eller oppblåsthet, ifølge MedlinePlus. Denne typen smerte er vanligvis kortvarig og behandles med over-the-counter kosttilskudd eller medisiner. Krampe-lignende smerter kan også forekomme etter utbrudd av magevirus eller med diaré.

Betraktninger

Hvis du har blitt diagnostisert med reproduktive forhold som cyster på eggstokkene eller polycystisk ovariesyndrom og du utvikler smerte på noe tidspunkt på dagen, ta kontakt med din lege. Premenstruelt syndrom kan føre til at du utvikler smerter eller smerter i magen, korsryggen, eller lårene før og i løpet av menstruasjonssyklusen. Hvis du har smerter etter å ha spist under menstruasjon eller før menstruasjon, akkompagnert med halsbrann, kan det hende du har acid reflux eller GERD. Se en lege for en riktig diagnose.