Vandring på Robbers Roost i Utah

August 30


Vandring på Robbers Roost i Utah


Utforske den robuste canyon favoriserte som skjulested etter bankraner Butch Cassidy og gjengen hans. Robbers Roost ligger i det sørøstlige Utah, blant de røde bløffer og endeløse daler som utgjør mye av det hjørnet av staten. Nær Moab, Canyonlands National Park, den Maze og samløpet av Green og Colorado elver, vil du ikke vil gå glipp av denne utfordrende fottur i backcountry.

Forberedelse

Før du drar ut til Robbers Roost, sørg for at du har godt vedlikeholdt transport med høy klaring. Mens firehjulstrekk ikke er nødvendig, er det nyttig hvis du blir tatt i uventet vått vær, noe som fort kan gjøre leiren veier en ufremkommelig rot. Sørg for at reservedekket er tilstrekkelig oppblåst og ta med en verktøykasse og noen ekstra belter og slanger i tilfelle du trenger å gjøre noen reparasjoner. Tauing tjeneste ut av Utah backcountry kan kjøre mer enn $ 1000. Selskapet kan være mangelvare i Robbers Roost, og telefondekning er ikke-eksisterende i de fleste områder, så kommer forberedt med mye vann, mat, campingutstyr og førstehjelps forsyninger.

Trail betingelser

Med mindre du er en opplevelse canyoneer, vil du sannsynligvis ønske å holde seg til de ikke-motoriserte, flerbruksspor hvor du ikke trenger å klatre, svømme eller hoppe fra avsats til avsats. Du kan velge mellom en rekke stier som turgåere dele med ryttere og terrengsyklister. The Outlaw Trail strekker seg fra Mexico til Montana, svingete gjennom robuste områder som Robbers Roost, med hytter og anlegg for hester om hver 20 miles. Angi av Hans Flat Road for å koble til en trailhead i nærheten av disse hyttene. Du vil få kontakt med løypa på Butch Cassidy Trailhead, som har en ATV klargjøringsområdet og primitive camping. Du vil også finne trailheads nær Horseshoe Canyon, Collonade Arch og Bowpoint Bend.

Vær

Høsten gir den mest behagelige været for fotturer Robbers Roost, med solfylte dager på 80-tallet og netter i 40- og 50-tallet. Mange turgåere også velge å besøke området om våren, når temperaturen begynner å nå 70-tallet i løpet av dagen så tidlig som slutten av mars. Sporadiske våren regner og sterke vinder er også mulig, så husk å ta med storm utstyr og forberede frysing temps om natten. Sommeren bringer ekstrem varme i overkant av 100 grader, med tordenvær i juli og august som gjør veiene ufremkommelige og stier glatte. Temperaturene kan falle med så mye som 40 grader, slik at du ønsker å ta med en jakke når du drar ut - selv på en 100-graders dag.

Dyreliv

Mens de røde bløffer og ørken miljø kan virke som det ville bare opprettholde slanger og øgler, de områdene av skjulte gressletter som ligger mellom åsene gi et hjem til store pattedyr også. Det er ikke uvanlig å se antilope og hjort i engene nær den fredløse hytta, og du kan se en ørken bighorn kikket ned på deg fra en av de ruvende monolitter. Små voksne, barn og kjæledyr bør holdes tett til gruppen for å unngå å tiltrekke seg oppmerksomheten til en sulten fjelløve, og du vil ønske å sørge for at mat, søppel og duftende gjenstander er pakket i lufttette beholdere for å unngå å tiltrekke bjørner.