Skulle du Wear en Jockstrap Når du trener?

August 1


Skulle du Wear en Jockstrap Når du trener?


Beslutningen om å bære en jock stropp når du arbeider ut, avhenger av dine personlige preferanser, hva du gjør, og hvilke klær du har på deg på den tiden. I noen aktivitet der det er en rimelig risiko for at de mest sensitive organer i kroppen kan opprettholde en skade, er det lurt å øve forsiktighet og beskytte utstyret. Hvis du aren € ™ t sikker på om du virkelig trenger en jock stropp, snakk med din coach, en lege eller sertifisert personlig trener.

Definisjon


Skulle du Wear en Jockstrap Når du trener?


Den jock stropp ble født i 1874. På den tiden ble mannlige syklister spretter langs bostona € ™ s brosteinsgater, og et selskap kalt Bike Web Selskapet gikk frem for å støtte dem. For 130 år, har Bike fortsatte å være den worldâ € ™ s største leverandør av jock stropper.

Standarden jock stropp består av en støttende frontpanelet holdes på plass av en elastisk linning og to elastiske bånd som går rundt sider av setet, slik at baken åpen til luft. Noen jock stropper har en pose i front for å holde et hardt plastkopp, som kan forhindre alvorlige skader i kontaktsport.

Funksjon

Formålet med skrittbeltet er å holde de mannlige kjønnsorganene på plass og undertrykke overdreven bevegelse. Thatâ € ™ s ikke å si at du canâ € ™ t få samme støtte noen annen måte: en støttende par truser kan tjene det samme antibouncing formål. Den største fordelen med jock stropp er muligheten til å legge den beskyttende cup.

Sport

Ifølge University of Michigan Health System, fotball, fotball, turn, basketball, ishockey, baseball og spore bære en høy risiko for skade. Atletisk støtte anbefales for alle disse idrettene. Hvis du spiller en sport der oddsene er gode for at noe vil treffe deg i lysken, iført en beskyttende cup kan redde deg fra intens smerte og alvorlige skader. Du kan faktisk miste en testikkel på grunn av en idrettsskade.

Ulemper

Once upon a time, hadde alle gutta jock stropper og ingen følte merkelig om påkjørsel ventilasjon. Tidene har forandret seg, og jock stropp er ikke så utbredt som det en gang var. Du kan ikke liker tanken på å ha din boms eksponert når du skifter klær på treningsstudioet. Den klumpete foran kan irritere huden din, og noen opplever design generelt ubehagelig.

Alternatives

Det er valg når det kommer til atletisk støtte. I tillegg til å inneholde kjønnsorganene, komprimering shorts støtte hele låret og sete, holder alt på plass og ut av Harma € ™ s måte. En studie publisert i "Journal of Sports Science" i 2003 indikerte at komprimering shorts kan øke ytelsen og bidra til å forhindre skade på de øvre beinmuskulaturen.

Hvis du spiller en kontakt sport og trenger beskyttelse av en kopp, er det et bredt spekter av utstyr som blander fordelene ved tradisjonell undertøy, komprimering shorts og jock stropper i én pakke. Alle de forskjellige design har sine egne fordeler og ulemper, så prøv forskjellige typer og se hva som fungerer for deg i din idrett.