Hvor å Feilfri Sykkel Hansker

December 11


Hvor å Feilfri Sykkel Hansker


Sykkelhansker bli fuktig og fettete fra lange dager med ridning, sykkel smøremidler og skitt. Men som andre sykkel utstyr som shorts og drakter, de er laget av materiale som ikke kan vaskes og tørkes som vanlig. Følg disse trinnene for å behandle dine skinn eller klut hansker med forsiktighet mens du får dem rene.

Klut Hansker - Håndvask

Trinn 1

Lukk borrelås eller annen hanske lås.

Trinn 2

Vask hanskene, ved hjelp av kaldt vann og mild flytende såpe i en vask. Hvis hanskene er veldig skitne, legg 1/8 kopp hvit eddik til vaskevann.

Trinn 3

Skyll hanskene godt og undersøke dem for såpevann, skylling igjen om nødvendig.

Trinn 4

Legge hanskene flat eller henge dem opp til tørk.

Klut Hansker - Maskinvask

Trinn 1

Lukk borrelås, snap eller knapp på hanskene.

Trinn 2

Sette hanskene i en vaskemaskin satt på kald med vaskemiddel. Ikke bruk blekemiddel. Du kan vaske andre elementer med hanskene. Hvis hanskene er spesielt stinkende, legge ¼ kopp hvit eddik til tøymykner sporet av vaskemaskinen.

Trinn 3

Skyll hanskene for hånd etter vask hvis noen såpevann forbli.

Trinn 4

Legge hanskene flat eller henge til tørk.

Skinnhansker - bare håndvask

Trinn 1

Satt på sykkelhansker. Kjør noen kule vann over hendene, gni deretter en svært mild såpe, for eksempel Castilla såpe eller lær såpe, til de mest skitne delene av hansken.

Trinn 2

Skyll hanskene godt, tilbringer to til tre ganger så lenge på skylling som du gjorde på vasking, å sørge for at all såpe er borte. Ikke vri hanskene; presse forsiktig for å fjerne vann.

Trinn 3

Fjern hanskene og plassere dem mellom lag av badehåndkle, og trykke på for å fjerne vannet.

Trinn 4

Sette hanskene igjen og bøy fingrene et par ganger for å forme hanskene tilbake i form. Fjern hanskene og legge dem flatt til tørk, uten å trykke dem igjen.

Trinn 5

Massere sykkelhansker med en ert størrelse mengde skinn conditioner når nesten tørr, om ønskelig, bruke mindre hvis bare en del av hansken er skinn.

Tips

  • Både skinn og klut hansker kan være stiv en gang tørr, men de vil myke opp med litt bruk.
  • Vask skinnhansker så sjelden som mulig. Hvis du er en dedikert langdistanse rytter, kan de ikke vare mer enn en sesong, uavhengig av hvordan du rengjør dem.