Hvordan å lage Tofu for babyer

July 2


Hvordan å lage Tofu for babyer


Tofu er en soya produkt og bør ikke gis til barn med en soya allergi. Tofu gjør en god finger mat fordi du kan terninger lite, og den er myk og lett å tygge. Ifølge Sunn Baby Food, kan du introdusere tofu på rundt 8 måneders alder. Du kan lagre tofu i en beholder med vann i kjøleskapet i ca 7 dager. Endre vann daglig. Tofu tilbyr kalsium, protein og jern og kan tilberedes på mange måter for en baby måltid.

Trinn 1

Prøve å gi babyen vanlig tofu. Noen babyer vil like de enkle smakene av tofu og du kan terninger det opp og serverer den som snacks eller forrett.

Trinn 2

Rull tofu i knust frokostblanding. Du kan knuse opp noen Cheerios og frakk små tofu biter med det og gi det til barnet ditt som en snack. Graham kjeks eller hvetekim virker like bra.

Trinn 3

Bland det inn i en smoothie. Legg litt tofu, juice og frukt til blender og pisk det inn i en smoothie. Du kan tjene dette gjennom et sugerør for eldre babyer eller mate den til henne med en skje hvis hun ikke kan drikke gjennom et sugerør ennå. Dette er en god måte å la en baby praksis selv fôring. Dette fungerer best med silken tofu.

Trinn 4

Bruke tofu som et kjøtt alternativ. Du kan legge det til supper eller mos den med baby frokostblanding å gjøre en tofu burger. Du kan blande i strimlet grønnsaker og skape et godt avrundet måltidet for babyen din. Tilsett hakket tofu til pasta saus som et alternativ til pølse eller kjøttdeig.

Trinn 5

Bland med dips. Rør noen tofu i hummus, cottage cheese eller avocado og serverer den med myke grønnsaker eller kjeks å dyppe i den. Dette er en god mini måltid eller snack. Dette er noe som kan serveres til en baby som en forrett mens du forbereder resten av måltidet. Dette er noe som transporterer godt for utflukter eller piknik.

Advarsler

  • Hvis du merker noen symptomer på allergi, inkludert utslett eller pustevansker, etter barnet spiser tofu, kan han ha en allergi, og du bør søke legehjelp umiddelbart.

Tips

  • Tofu kommer i tre varianter: silken, fast og myk. De ulike konsistenser brukes til å lage forskjellige retter, og du kan eksperimentere med varianter for å finne ut hva som fungerer best for deg.
  • Forhåndslagde soya matvarer er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker.
  • Babyer, spesielt de som er nye til fast føde, bør alltid være under oppsyn mens du spiser i tilfelle av allergi eller kvelning.