Cycling Team Racing Strategier

July 16


Cycling Team Racing Strategier


Sykling er en lagsport, i motsetning til hva tilfeldige observatører av sporten kanskje tror. Selv om bare én rytter vinner, sannsynligvis er hans seier på grunn av effektiv bruk av lagtaktikk ansatt gjennom hele løpet. Et sykkellag felt en ni-rytter troppen for et sykkelritt. En rytter er leder i hvem teamet låsing sine håp for seier. De andre åtte teamkjørere jobbe taktisk for å sikre at deres lag bærer dagen.

Break Away

Tidlig i et løp stadium, vil bruddene nummerering 04:58 ryttere fra så mange lag forsøke å skille seg fra hovedfeltet ved å tråkke på pedalene hardt for flere miles. En rytter gjør utbryter er vanligvis ikke lagets leder eller sterkeste rytter. Bruddene har vært en del av sykling siden idretts tidlige dager, og selv om de sjelden lykkes, vil rytterne fortsetter å forsøke dem.

Drafting

Som i billøp, syklister utkast av hverandre for å bryte vinden motstand, slik at aerodynamikk å gjøre det enklere å pedal sine sykler raskere enn de kunne hvis de skulle tråkke på pedalene i vinden på egenhånd. Et sykkellag direktør bruker dette løpet strategi, posisjonering hans støtte ryttere, kalt domestiques, foran eller på siden av hans bly rytter. Det gjør ham til å spare 20-40 prosent av sin energi gjennom hele løpet.

Lead Out Train

Sykkel løp som er for det meste flat ofte ender med en massespurt blant spesialister referert til som sprintere. De er i stand til å akselerere raskt ved hjelp av kraftige overspenninger til sprinten full fart til mållinjen. De mest vellykkede sykkellag gi sine sprintere med en innøvd bly ut tog av tre til fire lagkamerater skjerme sprinter fra vinden og clearing en bane fri for andre ryttere. Timingen fører ut toget er viktig som ryttere skrelle av en etter en til med 200 til 300 meter igjen, gjenstår bare den sprinter gratis å akselerere på full fart til mållinjen.

Teamet posisjon innenfor Peloton

En peloton kan ha 180 syklister i nært hold fartsovertredelse sammen på 20 til 30 miles per time. Derfor et team direktør vil trolig ha hans ryttere spredt over hele peloton å sikre mest overleve en krasj hvis man oppstår. Å ha ryttere sprinkled hele hovedfeltet vil tillate teamet direktør til å dekke eller svare på angrep eller bruddene når de oppstår.