Min Vekttap Er Slow & jeg Motløs

August 26


Min Vekttap Er Slow & jeg Motløs


Å miste vekt kan være en frustrerende reise som ikke alltid oppnås ved de enkle kalorier inn, kalorier ut metoden. Ideen om at å brenne flere kalorier enn vi forbruker resulterer direkte i vekttap er ikke alltid tilfelle. Mens det fungerer for noen, det er andre områder som må vurderes hvis du har en vanskelig tid å miste pounds.

Nåværende vekt

Deltakerne på "The Biggest Loser", en populær reality vekttap TV-show, er kjent for å slippe utrolige mengder vekt per uke. For den gjennomsnittlige person, å miste 1 til 2 pounds per uke er generelt en trygg retningslinje å følge. Hvor mye du kan tape per uke, men er i stor grad avhengig av hvor mye du for tiden veie. En 300-kilos person kommer til å ha en mye lettere tid å miste vekt enn en 150-kilos person rett og slett fordi at personens livsstil vil tillate flere drastiske endringer. Tenk at en 300-kilos person vil hypotetisk spise 3000 kalorier per dag og ikke trene. I det øyeblikket de enkelte kutt kalorier ned til 2500 og brenner kalorier fra å jobbe ut, å miste 2 pounds per uke ville virke enkelt. Kanskje den personen vekt høyst 150 pounds allerede bare spiser 2000 kalorier per dag og funker. Vedkommendes gjennomsnittlig ukentlig vekttap kan bare være en halv kilo per uke.

Muscle Mass

En person med mer muskelmasse og mindre kroppsfett vil ha en enklere tid å miste vekt enn noen som har en høyere fettprosent. Muskelmasse er nært knyttet til stoffskiftet. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du, selv når kroppen er i ro. Å miste det største antall kalorier mulige, fokus på styrketrening for å øke muskel. Dette vil sikre at når du mister vekt, er du mister den fra kroppen fett i stedet for muskler.

Alder, kjønn og genetikk

Jo eldre du blir, blir din BMR lavere. Som du alder, vil være aktiv være svært viktig å opprettholde en sunn metabolisme. Det kan også bety å jobbe hardere og lengre enn du har gjort tidligere. Kjønn spiller en rolle i vekttap også. Menn har en naturlig lavere kroppsfett enn kvinner, noe som gjør det litt lettere å slippe pounds. Ifølge Acefitness.org, menn har også en tendens til å gå ned i vekt fra magen først, mens kvinner har en tendens til å se vekttap fra dette området sist. Til slutt, genetikk spiller en svært reell rolle i hvor lett eller vanskelig det er å gå ned i vekt. Dessverre, det er ingen måte å rewire kroppen din.

Holdning og atferd

Mens vekttap ikke kommer med en magisk pille, og det kan sikkert ta mye lengre tid enn forventet, bor positiv og fokusert vil spille en stor rolle i hvorvidt du lykkes. Vær ærlig med deg selv og klappe deg selv på ryggen for hvordan flittig og fokusert du har vært. Spore kalorier, trener de fleste dagene i uken og opprettholde et sunt kosthold vil være de største faktorene i å miste vekt.

Anbefalinger

Mange bekker små, så begynne å fokusere på små endringer i livsstil som du kan gjøre. Ta trappen i stedet for heisen, gå en tur med venner i stedet for ut til middag, og la noen biter på tallerkenen din i stedet for å fullføre hver siste liten bit. Belønn deg selv med nye treningsklær eller en massasje når du nå målene dine. Til slutt, i stedet for å fokusere på det store bildet, bryte din vekt-tap mål i mindre trinn. Prøv å miste 5 pounds per måned, og ta månedlige målinger for å følge utviklingen din. Hvis hver unse av innsats ikke fører til vekttap, bør du oppsøke lege for å utelukke eventuelle problemer som hemmer resultatene dine.