Hva Effekter Kan Alkohol og koffein Ha på Hydration nivåer i kroppen?

June 7


Hva Effekter Kan Alkohol og koffein Ha på Hydration nivåer i kroppen?


Medisinske fagfolk har ofte advart mot dehydratiseringsark effekter av alkohol og koffein i kroppen. Som i 2010, myndigheter som Harvard Medical School og Vanderbilt University fortsette å fremme de dehydrerende effekten av begge. Men nyere studier spørsmålet om drikke som inneholder koffein nedgang hydrering i kroppen slik alkohol gjør. Forskere ikke lenger liste virkningene av både koffein og alkohol på hydrering i kroppen negativt.

Koffein og Hydration Levels

Hydrering i kroppen for varierende prosenter av koffeinholdige og ikke-koffeinholdige drikker viser ingen betydelig forskjell. En studie ved University of Nebraska Medical Center sammenligne hydration nivåer 2000 indikerte blande vann, koffeinholdige drikker og ikke-koffeinholdige drikker resulterte i samme mengde fuktighet for deltagerne. De besluttet å foreta undersøkelser var det ingen målbar forskjell mellom de ulike drikker så lenge som det totale volumet oppholdt seg den samme.

Koffein og Re-hydrering Etter Exercise

Erstatte koffeinholdige drikker for vann forårsaker ingen hydration nivåforskjell med fysisk trening. I en 2005 studie ved University of Connecticut, Human Performance Laboratory, ingen forskjeller i væske-elektrolyttbalansen eller nyrefunksjon for voksne menn dukket opp for deltakerne. Forskere uttalt at troen på at koffein representerer en vanndrivende bidra til akselerert dehydrering nivåer i kroppen ikke ble støttet av studien.

Alkohol Triggers Dehydrering

I motsetning til de studier av koffein og dehydrering av kroppen, virker alkoholen som et diuretisk og tørker kroppen. Idrettsutøvere utøves og re-hydrert med varierende mengder alkohol i sine drinker i en rapport fra Peak Performance. De rapporterte mengden av vann tapt i vannlating korrelert med andelen av alkohol som inneholdes i drikken. Jo mer alkohol som inneholdes i en drikk, jo mindre vann en utøver var i stand til å vedlikeholde.

Den Vanndrivende Alkohol

Å drikke alkohol fører til at kroppen mister vann gjennom urinering. Alkohol reduseres anti-diuretiske hormon vasopressin, som virker på nyrene til reabsorb vann og salt i kroppen. Vann utskilles gjennom urinering senker hydration nivåer i kroppen din. Alkohol-indusert dehydrering også fører til tap av nødvendige næringsstoffer og mineraler som magnesium, kalium, kalsium og sink, i henhold til Peak Performance.