Hvordan stimulere hårsekkene og stimulere til ny vekst Naturligvis

April 17


Hvordan stimulere hårsekkene og stimulere til ny vekst Naturligvis


Ifølge Medline Plus, håret vokser 1 cm hver månedene. De fleste opplever en vekst på ca 6 inches per år, men dette kan variere per individ, basert på temaer som sykdom, ernæring og stress. Hvert hår går gjennom en vekstsyklus som omfatter en vekstperiode, en periode med søvn og deretter kaste eller falle ut. Hvis du opplever håravfall eller du bare vil håret til å vokse raskere, kan det være mulig å fremme hårvekst ved hjelp av noen enkle teknikker. Men bør du konsultere legen din dersom du opplever uvanlig hårtap.

Trinn 1

Massere hodebunnen med en blanding av mandelolje og rosmarin og peppermynte essensielle oljer. Legg tre eller fire dråper peppermynte og rosmarin eteriske oljer til en spiseskje med mandelolje og massasje i hodebunnen to ganger daglig. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan disse essensielle oljer bidra til å stimulere til ny hårvekst når det brukes i hodebunnsmassasje.

Trinn 2

Gni fersk brennesle juice inn i hodebunnen. Selv om det ikke er vitenskapelig bevis for at dette vil fremme hårvekst, har naturmedisinere og utøvere av tradisjonell medisin anbefales dette midlet for å oppmuntre hårvekst, ifølge "rodale s Illustrated Encyclopedia of Herbs".

Trinn 3

Renser håret og hodebunnen en gang ukentlig med en avklarende sjampo. Avklare sjampo bidra til å fjerne urenheter, overflødig olje og rester fra hodebunnen og hårsekkene. Men ikke erstatte vanlig sjampo med oppklarende shampoo. Avklare sjampo er generelt for tøffe for daglig bruk.

Trinn 4

Gni hodebunnen hver morgen med en blanding av cayenne pepper og vodka. Bland tre gram av cayenne pepper i 1/5 av vodka og rist godt. Gni en liten mengde av denne blandingen inn i hodebunnen i morgen. Dette vil bidra til å stimulere hårsekkene og fremme blodtilførselen til hodebunnen, ifølge stylist og hårekspert Riquette Hofstein, eier av Riquette International Salon i Beverly Hills, i hennes bok "Grow Hair Rask: 7 trinn til en ny Head of Hair i 90 dager. "

Trinn 5

Ta et vitamin B-kompleks supplement. Ifølge forfatteren Hofstein, B-kompleks vitaminer og spesielt B-vitamin biotin, er nødvendig for å stimulere til ny hårvekst og hindre håravfall.

Trinn 6

Børst håret hver morgen og kveld med en naturlig børste. Børste håret ditt kan stimulere hårsekkene og fremme ny hårvekst ved å øke blodtilførselen til hodebunnen.

Advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du tar kosttilskudd.

Ting du trenger

  • Rosmarin eterisk olje
  • Peppermynte eterisk olje
  • 1 ss. mandelolje
  • Fersk brennesle juice
  • Avklare sjampo
  • 3 oz. kajennepepper
  • Vodka
  • Vitamin B-kompleks supplement
  • Naturlig børste