Plexus brachialis Nerve Gliding Exercise

June 24


Plexus brachialis Nerve Gliding Exercise


Plexus brachialis er et komplisert nettverk av nerver som kommer fra spinal nervene i nedre nakke til innerverer arm, skulder, øvre rygg og hånd. Nervene klaring bein og gjennom musklene, noe som gjør dem utsatt for kompresjon og skader på selve nerver og strukturer i nærheten. Arrvev kan føre til at nerver til å feste og hemme dem fra å gli fritt, og enkle øvelser kan gjenopprette riktig bevegelse.

Grunnleggende

Nerve glide øvelser er lik strekking, men målet er å gjenopprette bevegelse gjennom hele lengden av nerve i stedet for å føle en strekning i muskelen. Hver trening vil ha en start og sluttposisjon og kan ha flere tiltak for å sakte mobiliserer nerve uten å forårsake skade. Det er viktig å gjøre hvert trinn nøyaktig uten å hoppe posisjoner; ellers, vil nerven ikke gå gjennom hele spekteret av bevegelse. Selv om målet er å øke mobilitet, ikke tvinge noen bevegelser som øker smerte eller forverre symptomene.

Øvre plexus brachialis

Begynn stående ser rett frem med bøyd arm ved albuen og håndflaten vendt mot taket slik at håndleddet og fingrene er utvidet. Mens du holder armen i samme posisjon, gradvis side bøye hodet bort fra armen. Hold stillingen 15 sekunder og gjenta bevegelsen tre til fem ganger.

Nedre plexus brachialis

Stå i en nøytral holdning ser rett frem med armen hengende ved din side. Heve skulder ved å bringe toppen av skulderen mot øret og deretter side bøye hodet bort fra skulderen. Hold stillingen 15 sekunder og gjenta bevegelsen tre til fem ganger.

Median Nerve

Bøye fingrene, håndledd og albue mens du står med nøytral holdning. Sakte side bøye hodet bort fra armen og deretter rett ut albuen, holde fingrene og håndleddet bøyd. Etter å ha nådd den posisjonen, utvide skulderen så armen er bak deg. Hold stillingen 15 sekunder og gjenta bevegelsen tre til fem ganger.

Ulnar Nerve

Stå i nøytral stilling med albuen rett og håndleddet og fingrene bøyd. Håndleddet og fingrene vil bo i bøyd posisjon mens du tar din skulder til forlengelse og side bøye hodet bort fra armen. Hold skulderen ned, ikke slik at skulderen for å flytte opp mot øret. Hold stillingen 15 sekunder og gjenta bevegelsen tre til fem ganger.

Radial Nerve

Med hodet ser rett frem, bøy albuen og holde håndflaten åpen og peker mot med fingrene og håndledd utvidet taket. Slå deg flaten ned mot bakken, slik at håndleddet for å bøye, og lukke fingrene til å lage en knyttneve. Hold stillingen 15 sekunder og gjenta bevegelsen tre til fem ganger.