Hva Foods Pair godt med Beef kebab?

April 28


Hva Foods Pair godt med Beef kebab?


Serverer biff kebab er en smart måte å kontrollere porsjonsstørrelsen når du ikke ønsker å gi opp rødt kjøtt. Velg en mager kutt, slik som toppen runde biff, som inneholder 170 kalorier og 8 g fett i hver 3 oz. servering, og kube kjøttet selv. Tjene dine kebab med sunne fettfattig side retter, med vekt på næringsrike grønnsaker, frukt og helkorn.

Salater

En enkel grønn salat parene godt med en annen rett, men inkludert rikelig med grønnsaker og dressing det med smaker som utfyller dine kebab skaper noe spesielt. Kombinere baby greener, arugula, revet gulrot og jicama, og topp med en lav-natrium ingefær og soya dressing å tjene med teriyaki kebab. En salat av tomater, basilikum og spinat går fantastisk med urt-crusted kebab servert med en yoghurt saus.

Grønnsaker og frukt

Grilling biff kebab skaper en perfekt mulighet til å grille grønnsaker og frukt til å følge dem. Pensel plater av aubergine eller hel paprika med litt olivenolje og grill med kebab. Fyll en wire grill kurv med medaljonger av squash, hele cherrytomater og sopp, eller træ grønnsaker på grillspyd sammen med biff. Røykfylt, søte smaken av grillet fersken halvert og ananas ringer balansere rikdom av biff kebab.

Korn

Tjene biff kebab på en haug av korn for en tiltalende presentasjon. Se etter hele korn, for eksempel hel hvete orzo eller couscous. Hele korn inneholder uløselig fiber, som er bra for fordøyelsessystemet. Lage brun ris i en pilaf med sopp eller bland tørkede aprikoser og slivered mandler inn couscous. Nestle kebab på en seng av fullkornspasta blandet med hakket spinat og toppes med olivenolje og hakkede, friske urter.

Sauser og Dips

Frukt salsa er en god topping for krydret eller sterkt flavored biff kebab. Gjør din med ananas, mango eller papaya og server med safran ris og curried grønnsaker. Teriyakisaus fungerer som en marinade og Rasting saus til kebab, samt en dukkert for å tjene på siden av platene. Spice opp en kremet peanut saus med varm saus, chili peppers eller knust rød pepper flak og tjene toppes løpet kebab eller på siden som en dukkert.