Kan du erstatte Vann til Milk Når bake en kake?

March 25


Kan du erstatte Vann til Milk Når bake en kake?


Du har alle vært der. Du har begynt oppskriften, men når du går til kjøleskapet for å få melk, har noen andre fått til det før deg. Har du slippe alt og løpe til butikken eller er substitusjon en mulighet? Når du velger å erstatte en ingrediens mens baking eller matlaging, er det viktig å vurdere hvordan den nye ingrediens vil påvirke oppvask samlede egenskaper og utfallet av hva du gjør.

Melk

Den kule glass melk som går så bra med din favoritt informasjonskapsler eller sandwich er faktisk en emulsjon av 87 prosent vann, 4,9 prosent karbohydrater som naturlig sukker, 3,6 prosent fett, 3,5 prosent protein og 0,7 prosent mineraler, ifølge Utah Education Network. Dette næringsrik mat støtter deg fysisk gjennom barndom og utover, og er også en vanlig ingrediens i mange av maten du spiser.

The Science of Cake Baking

Hver ingrediens du legge til kaken har en spesifikk funksjon. I en grunnleggende smør kake, kremfløte sukker med smør før du legger enten til røren ikke bare gjør din kake søte, men bidrar til å legge luft til smør og distribuerer fettet mer jevnt. Dette fremmer en finere cellestruktur til teksturen av kaken. Egg legge protein, smak og farge. Melk i en kake fukter de tørre ingredienser, oppløser sukker og bidrar bakepulver produsere karbondioksid for å heve kaken.

Erstatte Vann til Milk

Melk mest viktig rolle i å bake en perfekt kake er den delen den spiller i å gjøre røren våt nok for de kjemiske reaksjoner å finne sted. I en klemme, hvis melk ikke er tilgjengelig, vann kan være substituert. Å erstatte en kopp helmelk i en kake oppskrift, kan du bruke en kopp vann og 1 ½ ts. smør. Hvis du bruker en lavere fett melk, for eksempel 2 prosent, redusere mengden smør du legge tilsvarende.

Hva du bør vurdere

Mens du bruker ingredienser som kalles for i oppskriften er alltid best for det ferdige produktet, noen ganger er dette ikke mulig. De fleste kjøkken bære rimelige erstatninger for grunnleggende ingredienser, men nøye vurdering bør gis til utfallet av sluttproduktet. I dette tilfellet bør erstatte vann med ekstra smør for melk produsere en kake med liten eller ingen merkbare forskjeller. Smaken, vekt og struktur av kaken bør være like, og det bør ikke være noen oppsmuldring eller tørrhet hvis oppskriften og steketider blir fulgt.