Utsatt Front Hever for de bakre deltoids

December 10


Utsatt Front Hever for de bakre deltoids


Deltoids danne muskelgruppe som styrer bevegelsene overarmer og den avrundede utseendet på dine skuldre. Dine bak eller bakre deltoids er plassert på ryggen - mellom armen og skulderen blad - og gir deg mulighet til å bevege armene bakover. Utsatt foran reiser tilby en effektiv måte å trene disse musklene.

Trinn 1

Justere vekten benk stigningen til ca 45 grader. Satt to manualer på gulvet hvor du vil være i stand til å nå dem når du ligger utsatt på benken.

Trinn 2

Ligge med forsiden ned på skråning med beina skrev benken. Haken skal hvile på den øvre kanten av benken. Knærne skal være bøyd og føttene godt plantet på gulvet.

Trinn 3

Bøye oss ned og plukke opp manualer ved hjelp av en overhand grep, med håndflatene vendt mot gulvet. Unngå å låse albuene, holde dem litt bøyd for varigheten av øvelsen.

Trinn 4

Pust ut, og løft manualene ved å heve armene fremover. Hold nakken avslappet og brystet presses godt inn i skråning. Hev manualer til armene er parallelle med gulvet.

Trinn 5

Hold denne posisjonen kort, deretter inhalere som dine sakte senker manualene ned igjen. Sørg for å senke dem gradvis og med kontroll i stedet for å la dem falle på grunn av tyngdekraften. Når du har senket armene til startposisjon, du har fullført ett rep. Gjenta ved behov.

Advarsler

  • Utsatt foran reiser kanskje ikke for deg hvis du nylig har hatt en skade i skuldrene, håndledd eller rotator cuff. Konsulter lege og - om nødvendig - en fysioterapeut før du starter en ny øvelse diett.

Tips

  • Alltid gjøre en kort oppvarming før du starter front høyninger. Løfte manualer med "kalde" muskler kan føre til spenninger og tårer. Start med litt lett jogging for å varme opp musklene, og roter skuldre og håndledd i sirkler for å løsne ledd.

Ting du trenger

  • Treningsbenk med skrå
  • To manualer