Mangel på foreldreferdigheter

September 13


Mangel på foreldreferdigheter


Mangel på foreldreferdigheter kan ha langsiktige effekter på barn og på samfunnet. Dårlige foreldre kan skje av ulike grunner, og vil manifestere seg i en rekke måter. Læring gode foreldre ferdigheter vil hjelpe barna bli lykkeligere og har en større sjanse til å lykkes i livet. Det finnes mange alternativer for støtte for foreldre, inkludert klasser, støtte grupper og samfunnet oppsøkende programmer.

Årsaker til dårlige foreldre Skills

Ifølge PubMed, en av de vanligste årsakene til manglende foreldreferdigheter er lav sosioøkonomisk status. Foreldre som lever på eller under fattigdomsgrensen har ofte mindre tilgang til foreldre ressurser. Det er en større sjanse for å ha utilstrekkelig helsetjenester hvis youâ € ™ re sliter økonomisk. Teen foreldre kan ha en vanskelig tid å utvikle foreldre ferdigheter, som de kanskje ikke har den emosjonelle eller økonomisk støtte til å effektivt forelder. Unge foreldre kan være mer umoden og mindre i stand til å gjøre de ofre noen ganger kreves av foreldre. Foreldre som har rusmiddelproblemer kan være mer sannsynlig å gjøre dårlige foreldre valg.

Tegn

Mangel på foreldreferdigheter kan manifesteres på ulike måter for ulike mennesker. Fysisk mishandling viser en mangel på mestring på parentâ € ™ s del. Utsette barn for vold, ulovlig eller seksuell atferd viser mangel på innsikt i aktuelle foreldre. Dreven kritikk eller nedverdigende barn er tegn til å ha dårlige foreldre ferdigheter.

Konsekvenser

Forbrytelser begått av yngel har vært knyttet til ulovlig voksen aktivitet, melder University of Pennsylvania Law Review. Voldelige forbrytelser begått av barn står for 15 prosent av alle voldsforbrytelser. Barn som tas opp av de som har en manglende foreldreferdigheter er mer sannsynlig å gjøre dårlige beslutninger med sine egne barn senere, siden de ikke har gode rollemodeller.

Forebygging

Løsninger for America anbefaler foreldre oppsøke støtte og foreldre klasser, spesielt i tider med overgang innen familien - for eksempel når et nytt barn blir født, under en skilsmisse eller re-ekteskap, og i løpet av tenårene. Programmer for å hjelpe barn i faresonen, for eksempel Head Start førskolen program, kan hjelpe foreldre og barn.

Festing problemet

Foreldre med narkotika eller alkohol avhengighet kan ha nytte av behandling for disse problemene. Støtte grupper og foreldre klasser kan hjelpe foreldre bedre foreldreferdigheter. Hvis økonomisk mulig, kan terapi hjelpe foreldre jobbe gjennom problemene som forårsaker manglende foreldreferdigheter.


Relaterte artikler