Naturlige måter å bli kvitt hodebunnen Lukt

September 5


Naturlige måter å bli kvitt hodebunnen Lukt


Mens dette pinlig tilstand ikke kan få mye dekning, er hodebunnen lukt et reelt problem i mange menneskers liv. Alt fra stress til hormonelle endringer kan utløse et overskudd i produksjonen av din hodebunnen naturlige oljer, som igjen øker tilstedeværelsen av ufarlige bakterier, som forårsaker lukt. Fordi alles kroppens kjemi er litt annerledes, kan det hende du må prøve noen metoder før du finner et naturlig middel som fungerer for deg, men frykt ikke --natural løsninger er sikkert ute.

Luktreduserende Sjampoer

Selv med flere programmer per dag, kan vanlige sjampo ikke ta opp de underliggende årsakene til hodebunnen lukt. I stedet slår til sjampo som spesielt fokuserer på å redusere olje. Søker svovel sjampoer, slik som flass-bekjempelse av naturlige blandinger med kolloidalt svovel, eller de som inneholder sink, som begge er naturlig forekommende stoffer. Cosmopolitan anbefaler tjære sjampo, som vanligvis er rettet mot forhold som flass og eksem, men kan også lette symptomer på stinkende skalp. Dermititis fører også til en økning i oljeproduksjonen, slik at begge problemene kaller for en tilsvarende løsning.

Target Stinkende Bakterier

Målrette en annen årsaken til hodebunnen lukt ved å fokusere på å eliminere bakterier. Kosmetisk kjemiker Perry Romanowski av Huffington Post og BeautyBrains.com rapporterer at noen mennesker som lider av illeluktende hodebunn funnet suksess ved å vaske håret med antibakteriell kroppsvask, som dreper lukt-forårsaker bakterier. For naturlig antibakteriell virkning, se etter kroppen vasker med ingredienser som lavendel, rosmarin, hvitløk eller peppermynte.

Touch Up Med Dry Shampoo

Selv om det kanskje ikke kurere kjerne årsaker til hodebunnen lukt, Cosmo og Randy Schueller, tidligere Senior Director of Hair og Skin Research and Development ved Alberto Culver og Unilever, foreslår berøre opp med tørr shampoo hele dagen hvis lukter fra hodebunnen påvirke håret . Naturlige tørre sjampo er oljeabsorberende ingredienser mais og ris stivelse, som spesielt fokuserer på å eliminere lukt.

Nyttige hjem rettsmidler

Schueller og Earth Clinic spekulerer i at, som stinker fremkallende bakterier, kan sopp fôring på overflødig olje føre til hodebunnen lukt. Som et hjem rette, tyder Earth Clinic behandler hodebunnen med soppdrepende middel eple cider eddik, som også gir vitaminer og mineraler til håret ditt. Tea tree olje tjener samme soppdrepende formål, selv om det også fungerer som en fuktighetskrem, så det kan ikke være den beste løsningen for folk med naturlig fett hår. For sporadisk skalp-desinfiserende behandling, hydrogen peroxide lett fortynnet med vann fungerer som et bakteriedrepende middel, drepe skalp baserte bakterier gjennom oksidering.