Slik starter en Cycling Team

March 2


Slik starter en Cycling Team


Starte og bygge et sykkellag kan være en givende, men utfordrende, erfaring for syklister som ønsker å trene og konkurrere på et høyere nivå. En vesentlig forskjell mellom sykkellagene og sykkelklubber. Den Det internasjonale sykkelforbundet tilsier at nonprofessionals ri for klubber og at profesjonelle syklister sykle for UCI lag. USA Cycling bruker de internasjonale betegnelser for å finne ut hvordan din ridning gruppen er anerkjent for konkurransesammenheng.

Trinn 1

Bestem deg for lagets konkurranse mål. Finn ut om du vil konkurrere i landeveisløp, tempoetapper, kriterium, off-road, downhill eller en kombinasjon av disse. Å vite nivået på rytterne, vil deres racing mål hjelpe deg med å planlegge dine treningsturer og racing tidsplan og fokus på lagets styrker og svakheter.

Trinn 2

Registrer ditt lag og enkeltmedlemmer med USA Cycling slik at du kan konkurrere på lag i sanksjonerte løp. Basert på hendelsene der du konkurrerer, vil laget ditt være tilknyttet en av disse organisasjonene i USA Sykling: National Off-Road Bicycle Association, USA Cycling Federation, USA Professional Racing Organization, National Collegiate Cycling Association eller BMX Association.

Trinn 3

Bestemme hvem som skal være teamleder. Dette er en kritisk person som bestemmer rase tempo og strategier, og er vanligvis den sterkeste rytteren. For road racing, serverer hver annen rytter for å sikre teamleder er den som tar seier for laget. Disse støtte rytterne er kjent som domestiques, og de vanligvis ri foran lederen, slik at lederen for å spare energi ved å følge i sin dypgang.

Trinn 4

Still et treningsopplegg for kollektive og individuelle ritt. Ridning som et team er den beste måten å øve strategier som du kan bruke i hovedfeltet, eller hovedgruppen av syklistene. Du kan øve angrep, overgangen fra peloton til tempo linje, samt signaler og kommunikasjon lagkamerater vil bruke under løpet.

Trinn 5

Bestemme hvordan du vil betale for og fordele utstyr, slik at laget rase kits - gensere, hansker og hjelmer. Medlemmene av mange nye lag betale for sine kit og utstyr selv. Når du starter racing og plassering, kan du begynne å søke sponsor å oppveie kostnaden av utstyr, transport og rase avgifter.

Advarsler

  • Racing i den stramme rammen av en peloton er farlig. Sørg for at ditt lag og ryttere har tilstrekkelig medisinsk og ansvarsforsikring.

Tips

  • Av natur er sykling en individuell idrett, så det kan være vanskelig å ha ryttere sette sitt ego til side for å jobbe som domestiques til teamleder. Vær sikker på dine lagkamerater komme overens med hverandre av sykler før de begynne å ri som et team.

Ting du trenger

  • USA Cycling regelbok