Wii Fit Økter for Obese

August 22


Wii Fit Økter for Obese


Wii Fit er et videospill serien skapt for Nintendo-konsollen. Noen spill kan spilles på egenhånd, mens andre krever kjøp av en spesiell plattform, kalt Wii Balance Board. Wii Fit har en rekke treningsmuligheter, blant annet yoga, styrketrening, aerobic og balanse spill, samt sportsspill som fotball og tennis. Overvektige mennesker kan ikke være i best form til å forsøke intense spill som boksing eller løping, så det er viktig å velge lav effekt spill som vil gi en effektiv trening uten risiko for skade.

The Biggest Loser

Det er trolig ingen bedre spill for en overvektig person enn "The Biggest Loser". Spillet lar deg later til å være en deltager i det populære TV-showet, som hjelper overvektige mennesker gjenvinne deres helse og vekt. Med hjelp av enten Bob eller Jillian, seriens trenere, kan du komme gjennom treningsøktene designet spesielt for de som har mye vekt å tape. Spillet gir deg også mulighet til å sette mål, spore kalorier forbrukes og brent, lære sunne oppskrifter og gå gjennom intense fysiske utfordringer. Du kan også sette opp utfordringer som varer alt fra fire til 12 uker og konkurrere mot venner eller deltakarar i showet.

Golds Gym Dance Workout

Dette lav effekt dans spillet tilbyr en rekke nivåer, lengder og typer treningsøkter. For eksempel folk som ikke har trent på lang tid eller har fysiske problemer, som for eksempel ekstrem fedme, kan starte med korte dansevise rutiner og minispill som varer fra noen få minutter til over en halv time. Du kan også lage danserutiner eller bruke de som tilbys av spillet. Spillet vil lære deg danse rutinene trinn-for-trinn ved hjelp av en trener. Du kan også holde styr på kalorier forbrent, hvor lenge du trener og generelle fremgang.

Walk It Out

"Walk It Out" er et bra spill å komme i gang å trene. Du trenger ikke noen ferdigheter eller forrige øvelse praksis for dette spillet. Spillet tilbyr en rekke alternativer. For eksempel kan du velge forskjellige typer musikk å gå med turer, holde oversikt over kalorier forbrent og også "bygge" din gang verden. Som du oppnå små treningsmål, får du belønning i form av trær, bedre turløyper og andre detaljer som gjør verden på skjermen mer attraktivt.

Wii Fit Plus

Den "Wii Fit Plus" omfatter et stort antall spill, inkludert hinderløyper, gangspill, yoga og aerobic spill. Alle spill kan tilpasses til ditt eget nivå. For eksempel kan en overvektig person velger spillnivåer for de absolutte nybegynnere, som ikke krever så mye fleksibilitet eller hjerte fitness.