L-Arginine & Pycnogenol

June 5


L-Arginine & Pycnogenol


L-arginin og Pycnogenol er blitt relevante kosttilskudd på grunn av deres virkning på nitrogenoksyd, NO, produksjon i kroppen. INGEN ble kåret til "molekyl av året" i 1992 av "Science" magasinet på grunn av sine mange viktige funksjoner i menneskekroppen. Faktisk forskerne som oppdaget NO funksjon i det kardiovaskulære systemet vant Nobelprisen i medisin / fysiologi. Alltid konsultere med legen din før du tar noen kosttilskudd.

Betydning

Nitrogenoksid regulerer blodtrykket, sender meldinger fra nerveceller, hjelpemidler immunforsvaret og bidrar til funksjonen av mange andre organsystemer, i henhold til "Alt du trenger å nei" av Jordana Brown. Økende NO produksjonen kan forbedre idrettslige prestasjoner, øke hastigheten på vekttap, gi et alternativ til farmasøytiske erektil dysfunksjon medisiner og fremme lavere blodtrykk.

Identifikasjon

L-Arginine er en av aminosyrer, som er byggesteinene i proteiner, og det kommer fra matvarer som fisk, mandler og mørk sjokolade. Ansett som en essensiell aminosyre, mer for barn enn voksne, arginin fungerer som en NO forløper i kroppen. Ekstra former av arginin Inneholder L-arginin base, arginin malat, arginin a-ketoglutarat og arginin-etylester.

Pycnogenol er et utdrag av fransk maritim furu bark og det inneholder naturlige antioksidanter som kalles anthocyaniner, som kan forbedre resultatene dine når du tar aminosyren L-arginin, ifølge "Kosttilskudd 101" av Jim Stoppani PhD.

Funksjon

Når arginin blir absorbert av tarmen, reiser det i blodet, hvor det kan konvertere til NO. Men denne kjemiske reaksjon krever et enzym kjent som NOS, eller nitrogenoksid syntase. Derfor NOS virker som en begrensende faktor på mengden av arginin som kan konvertere til NO. Tar Pycnogenol øker aktiviteten og mengden av NOS tilgjengelig for å katalysere omdannelsen. Som en potent antioksidant, kan Pycnogenol også bidra til å bekjempe frie radikaler som forårsaker sykdom og aldring. Arginin kan også øke utskillelsen av HGH, menneskelig veksthormon, fra hypofysen, sier "Amino Handling" av Steven Stiefel.

Fordeler

Økende NO produksjon utvider blodkar, utvide dem og slik at mer blod strømmer til kroppens ekstremiteter. For idrettsutøvere, vektløftere og fitness entusiaster, dette betyr mer energi, bedre næringsstoffer levering til arbeidende muskler og mer utholdenhet. Kosten kan dra nytte av økt fettforbrenning og høyere nivåer av HGH, som fungerer som en potent fettforbrenner, ifølge "Natural Anabolics" av Jerry Brainum. Tar L-arginin og Pycnogenol kan også støtte sunt blodtrykk og hjertefunksjon.

Anbefalinger

Brown anbefaler å ta 3 g til 5 g L-arginin, opp til tre ganger daglig. Optimale ganger for å ta arginin inkludere etter våkner, før eller etter trening og før sengetid. Arginin fungerer best når det tas på tom mage. Stoppani anbefaler en høyere, 7 g til 10 g dosering av arginin for å øke HGH produksjon, helst tatt før sengetid. For å øke mengden av arginin omdannes til NO, ta 50 mg til 100 mg av Pycnogenol, sammen med L-arginin. Som et alternativ til erektil dysfunksjon medisin, ta arginin og Pycnogenol 30 til 60 minutter før seksuell aktivitet.