Anti-inflammatorisk Mediterranean Diet

April 18


Anti-inflammatorisk Mediterranean Diet


Middelhavet Diet er en vekt-tap og vedlikehold diett som oppfordrer til en sunn måte å spise. Denne dietten sentre rundt frukt og grønnsaker, sunt fett, hele korn og sjømat. Den blir ofte referert til som et anti-inflammatorisk diett på grunn av sin vekt på sunn mat som er næringsstoff og anti-oxidant rik. En diett høy i frukt og grønnsaker og lite mettet fett reduserer betennelse i eldre og reduserer den totale risikoen for kardiovaskulær sykdom.

Styrker immunforsvaret

En anti-inflammatorisk diett, så som Middel Diet, inneholder anti-inflammatoriske matvarer for å utvikle en sterkere immunsystem. Betennelse i kroppen svekker immunsystemet og dets evne til å bekjempe sykdom og sykdom. Giftstoffer og frie radikaler ofte akkumuleres i kroppen fra dårlig ernæringsmessig valg, luften vi puster og kjemikalier i våre miljøer. Mat som er lav i anti-inflammatoriske ingredienser og høy i næringsstoffer og antioksidanter bekjempe frie radikaler i kroppen som skader vev og celler.

Enumettet fett

Middelhavet diett er lav i mettet fett og høyt på sunt fett, hovedsakelig enumettet fett. Mer enn halvparten av sin fete kaloriene kommer fra enumettet fett som olivenolje, nøtter og frø. Dette attributter til en redusert risiko for hjertesykdom og andre dødelige sykdommer. Usunt fett, inkludert mettet og trans-fett, i motsetning, øke oppbygging av plakk i blodårene og føre til åreforkalkning. Dette er en medvirkende risikofaktor for hjertesykdom og slag. Middelhavet Diet er lavere i disse typer fett som inkluderer stekt mat, iskrem og kaker.

Lavere proteininnhold

Middelhavet Diet streker næringsrike matvarer som er høy i fiber og sunt fett. Spesielt består dietten av frisk frukt, grønnsaker, hele korn, som brød og pasta, olivenoljer, nøtter, frø, belgfrukter, bønner, fisk og minimal fjærfe. Dette skaper en balanse mellom mellom energigivende komplekse karbohydrater, muskelbyggende magre proteiner og tilfredsstillende sunt fett. Den har en lavere vekt på proteinrik mat i motsetning til mange typisk low-carb, high-protein planer. Det antas at for mye protein i kroppen kan øke betennelse i kroppen, som organer, inkludert lever, må jobbe hardere for å bryte ned disse matvarene. Derfor er egg og kjøtt vanligvis bare spist et par ganger i uken.

Sunn fordøyelse

Middelhavet Diet kan hjelpe til vekttap og opprettholde en sunn vekt på grunn av sine satiating ingredienser. High-fiber matvarer som bønner, belgfrukter, hele korn og grønnsaker bidrar til å stabilisere blodsukkernivået å hindre sult cravings. Videre er fiber viktig for å redusere betennelse i kroppen siden det hjelpemidler i sunn fordøyelse. Fiber er ufordøyd del av anlegget mat som beveger seg gjennom legemet for eliminering. Underveis, akkumuleres det overflødig giftstoffer og avfallsstoffer som er skadelig for kroppen og produserer gastrointestinale plager og betennelse.