Best Clay Masker Skin Care

January 18Leire masker finnes vanligvis i spa hudbehandlinger, men det betyr ikke at du ikke kan bruke dem hjemme. De beste leire masker, som er utpekt av skjønnhetseksperter, pleie huden din ved å trekke ut døde hudceller og andre forurensninger som kan kjedelig huden din eller tette porene. Bruk en leire maske regelmessig og du kan oppleve en sunn, naturlig glød til huden din.

Kiehl Rare Earth Deep Pore Cleansing

Kiehls leire maske er formulert fra bentonitt utvunnet fra nordvest oss og Canada. InStyle magazine skjønnhet redaktører anbefaler det som en førsteklasses måte å rense huden din, sier det hjelper å trekke olje og urenheter fra huden din for en naturlig frisk følelse.

Ahava Purifying Mud Mask

Ahava leiremaske, hentet fra Dødehavet i Israel, kommer i ulike formuleringer beregnet for ulike hudtyper. Skjønnhetsekspert Paula Begoun sier dette mud-og-leire produktet kan være nyttig for å fjerne overflødig olje, selv om det kan være så effektiv at hun ikke anbefale det for tørr hud.

NuSkin Epoch Glacial Marine Mud

Begoun kåret til Epoch Glacial Marine Mud behandling en av de beste leire masker tilgjengelige fra varehus. (Referanse 1, side 1168) Den er hentet fra leire virvlet med marine mineraler og hudbalsam som alger ekstrakt for å bidra til å fjerne urenheter i huden og eksfoliere huden overflate mens fôring cellene dine.

Biore Selv Oppvarming Mask

Cosmopolitan magazine skjønnhet redaktører anbefaler Biore sin slef-oppvarming maske som en av de beste oljeabsorberende leire produkter for lyte utsatt, kombinert hud. Biore gjør det med zeolitt og kaolin og sier varmen kan bidra til å åpne porene til mer effektivt fjerne olje, smuss og andre kosmetiske produkter.

Skinceuticals Clarifying Clay Masque

SkinCeutical leire maske behandling fortjent til en plass i InStyle magazine sin liste over 2009 beste skjønnhetsprodukter. Hudlege David McDaniel, som anmelder leire produkt for bladet, sa dens kombinasjon av rusk-fjerne leire og glykolsyre bidrar til å berolige, rense og fjerne skavank-bakterier uten å forlate huden din følelse altfor tørr.