Hva er fordelene med gulrot, Orange & Beet juice?

July 11


Hva er fordelene med gulrot, Orange & Beet juice?


Frukt- og grønnsaksjuice som appelsin, bete og gulrot juice er næringsrike drikker som inneholder vitaminer og andre helsefremmende næringsstoffer, vanligvis laget ved å klemme eller macerating frukt eller grønnsak kjøtt. I noen typer, er juice filtrert for å fjerne det, fjerne masse, men å senke innholdet av sunne fiber. I dag er ufiltrert juice lett tilgjengelig på dagligvarer eller helsekostbutikker, eller du kan lage din egen med en juicer hjemme. Disse juice kan være litt dyrere som de laget kommersielt fra konsentrat, men de kan ha en friskere smak, i tillegg til høyere fiberinnhold.

Carrot Juice - Mer enn en pen farge


Hva er fordelene med gulrot, Orange & Beet juice?


Gulrot juice, produsert fra gulrøtter, er rik på betakaroten, B-vitaminer, folat, kalsium, magnesium, kalium og jern. I en studie publisert i 2003 i "Annals of Nutrition og Metabolism," friske menn på en lav-karotenoid diett forbrukes ca 1,5 kopper gulrot juice daglig i to uker, og vil raskt øke deres blod nivåer av karotenoider og til slutt fører til bedre immunresponser hos disse fagene. På grunn av sitt høye innhold av betakaroten, kan konsumere gulrot juice også bedre på nattsynet, spesielt i noen mangelfull på vitamin A, en viktig forutsetning for god visjon.

Orange Juice - lastet med vitaminer


Hva er fordelene med gulrot, Orange & Beet juice?


Appelsinjuice er spesielt rik på vitamin C, et vitamin med antioksidantegenskaper som er også viktig i produksjonen av kollagen, for å støtte immunforsvaret, og i sårheling. Den fremmer også absorpsjon av jern og kalsium. Personer med jernmangel rådes til å drikke appelsinjuice med jernholdige måltider. Andre næringsstoffer som finnes i denne juice inkluderer kalium, tiamin, fosfor, folat og vitamin B-6. Laboratorium forskning publisert i 1998 i "Fremskritt i eksperimentell medisin og biologi" fant at appelsinjuice forbruk forhindret brystkreft hos rotter og at juicen øke anti-kreft effekt av stoffet tamoxifen, men disse lovende funnene fortsatt trenger bekreftelse i forsøk med menneskelig fag.

Bete Juice - Senke Trykk


Hva er fordelene med gulrot, Orange & Beet juice?


Bete juice er laget ved å komprimere den felles rot grønnsak. Ifølge en artikkel publisert i "Hypertensjon" i 2008, "forbruker to kopper bete juice kan senke blodtrykket like effektivt som enkelte reseptbelagte legemidler, eventuelt gjennom produksjon av nitrogenoksid fra bete forbindelser, noe som gjør at blodårene til å slappe av, og dermed senke blod press. Ifølge en laboratoriestudie 2006 utgaven av "Journal of Agricultural and Food Chemistry" i 2006, bete juice også hevet utskillelse av gallesyrer og kolesterol. I noen mennesker, kan forbruker store mengder av bete juice årsaken tetthet av stemmebåndene, utslett eller beeturia, en rødhet i urin og avføring, men blande det med andre juicer og konsumere det sakte redusere disse effektene. .

Hjelp Moderasjon


Hva er fordelene med gulrot, Orange & Beet juice?


Selv om juice kan være en kilde til sukker og kalorier, grønnsaksjuice inneholder generelt mindre sukker enn fruktjuicer og kan fungere godt i en vektreduksjon program. Du bør ikke bruke juice i stedet for frisk frukt og grønnsaker i kosten, fordi disse gir tillegg drar nytte av kostfiber, inkludert hjelpe fordøyelsen og hindrer forstoppelse.