Den beste måten en kvinne kan miste 20 Pounds

April 28

For en kvinne, å miste £ 20. er et realistisk mål hvis du er villig til å endre matvaner, mosjon på regelmessig basis, og arbeidet med å redusere nivået av stress. Mange kvinner føler at de trenger å gjøre alt, og de tar på arbeid og ansvar hjemme til de er helt overveldet. Dette er et stort problem, fordi det er en av grunnene til at du ikke kan gå ned i vekt og fortsette å få vekt. Når du er stresset, produserer du kroppen hormoner som gjør at du føler deg sulten og slutter å produsere hormoner som gjør at du føler deg full. Denne kombinasjon fører til vektøkning.

Trinn 1

Grab et ark og skrive ned 10 ting du kan gjøre for å redusere stress når du føler deg overveldet. Noen bør være ting du kan gjøre i et par minutter, for eksempel ta en fem minutters spasertur eller ta 10 dype åndedrag, og noen bør være ting som du kan gjøre når du har mer tid, som å ta en boble bad eller lese en god bok.

Trinn 2

Plukk en av de tingene på listen din og implementere det når du føler deg stresset. Hver dag bør du gjøre minst en av de tingene på listen din, selv om du ikke er stresset, for å forebygge stress før det enda starter.

Trinn 3

Få en liten bærbar PC som du kan bære med deg overalt i vesken og starte opptak av det du spiser, og bemerker hvor mange kalorier du forbruker hver måltid. Du bør spise ca 1500 til 1600 kalorier per dag. Hvis du spiser for mange kalorier, må du kutte ned på porsjonene dine og velge sunnere matvarer som grønnsaker og helkorn.

Trinn 4

Slutte å drikke alkohol. Hvis du er seriøs om å miste £ 20., Må du kutte ned på alkoholforbruket. I det mest, bør du være indulging i ett glass vin et par ganger i uken. Alkohol er tomme kalorier som du ikke trenger å være forbruker. For eksempel, mange margaritas tilsvare antall kalorier du bør spise i ett måltid.

Trinn 5

Få flytte på hver sjanse du har. Du må være å ta 10.000 skritt hver dag, så kjøpe en skritteller og spore hvor mange du tar. Hvis du ikke tar 10000 skritt - som er 4 1/2 til 5 miles, avhengig av lengden på strak arm, så må du legge til å gå inn i din daglige rutine. Gå til jobben, ta hunden for en ettermiddag spasertur eller gå på lunsj pause.

Trinn 6

Legg jogging og vektløfting i treningen rutine etter den første uken av å gå 10.000 skritt hver dag. Jogging får pulsen opp, noe som vil brenne en masse kalorier, og løfte vekter gjør kroppen din forbrenner fett for timer etter at du gjør det.

Ting du trenger

  • Notebook
  • Skritteller