Kan du fjerne Moles med kalium?

August 8


Kan du fjerne Moles med kalium?


Mol, også kjent som nevi, er klynger av pigmenterte celler. Disse cellene er ofte små og mørk i fargen. Føflekker kan oppstå hvor som helst på kroppen og er vanligvis ufarlige. Ifølge MayoClinic.com, forskere tyder på at den eksakte årsaken til føflekker er ukjent. Men HerbalLegacy.com, en alternativ medisin området, viser at ernæringsmessige mangler - særlig kalium mangler - kan føre til utvikling av føflekker. Som et resultat, kan behandling av kaliummangel bidra til å fjerne mol. Fjerne føflekker med kalium er et alternativ medisin behandling. Alltid konsultere legen din før du bruker alternativ medisin.

Trinn 1

Hold et øye med dine føflekker. Se etter endringer i størrelse, form og farge. Mens de fleste føflekker er harmløse, kan føflekker som er store, uregelmessig i form, har ujevne kanter og har lyse kanter med mørke sentre være et tegn på melanom, en dødelig form for hudkreft.

Trinn 2

Gjør en avtale med en hudlege. Hvis du merker endringer i føflekker eller har mer enn 20 føflekker på kroppen din, gjøre en avtale med en hudlege for å få dine føflekker sjekket. Gjør årlige avtaler for å redusere risikoen for hudkreft. Snakk med legen din om din interesse for bruk av kalium for å fjerne føflekker. Imidlertid kan din hudlege fjerne mistenkelige føflekker for testing og anbefaler at du ser andre føflekker for endringer.

Trinn 3

Konsumere tilstrekkelige mengder kalium på daglig basis. The National Institutes of Health viser at voksne over 19 år bør spise 4,7 g av kalium på daglig basis.

Trinn 4

Konsumere mat rik på kalium. Mange matvarer du spiser regelmessig inneholder kalium. Mat kilder som inneholder kalium inkluderer kjøtt, fisk, soyaprodukter, brokkoli, tomater, poteter, bønner, erter, sitrusfrukter, kiwi, svisker, aprikoser, melk, yoghurt og nøtter. Kalium kan også suppleres ved skjønn av legen din.

Trinn 5

Prøve alternativ medisin. Urte Legacy indikerer at kan løse problemet kutte av eller fjerne mol ved overflaten. Imidlertid vil føflekker tilbake hvis du ikke behandler dem internt også. Dr Bernard Jensen anbefaler en kalium-rik buljong laget av dehydrert grønnsaker. Dette produktet kan kjøpes i helsekostbutikker, eller du kan lage en kalium-rik kjøttkraft på egen hånd. Putre røde poteter, selleri, gulrøtter, urter og løk i like porsjonsstørrelser.

Trinn 6

Konsumere rikelig med rå grønnsaker og fruktjuicer. Herbal Legacy viser at disse produktene kan hjelpe flom systemet med kalium.

Ting du trenger

  • Kalium-rik mat