Styrketrening for Track Cycling

November 20


Styrketrening for Track Cycling


Banesykling er en krevende sport som kaller på en syklist styrke og utholdenhet, samt racing taktikk mens ridende på en banked spor kjent som en sykkelbane. Sprint syklister vil typisk ri 7:57 runder på en 1 kilometer spor og utholdenhet syklister vil ri åtte til 16 runder. Styrketrening vil variere for hver type rytter å understreke muskulær utholdenhet og kraften som trengs for hvert format.

Off Season


Styrketrening for Track Cycling


Du må ha en generell tilstand av fysisk beredskap som gir et solid sportslig fundament før konsentrere seg om sporet sykling øvelser. Dette nivået av trening er gjort i løpet av off-season og fokuserer på å styrke noen muskulære ubalanser. Siden mesteparten av stress er på underkroppen og tilbake i løpet av racing sesongen, vil syklister trene overkroppen og kjerne med lettere vekter for tre sett i 12 til 15 repetisjoner varierer.

Base


Styrketrening for Track Cycling


Omtrent 12 til 16 uker før første løp, fokusere på å bygge en sterk aerob base og dele din styrketrening i tre hele kroppen økter per uke. Din blir lagt vekt på å forbedre muskulær utholdenhet gjennom sirkeltrening. En effektiv krets er hopping knekt, kroppsvekt knebøy, push-ups, utfall, pull-ups og planker. Hver øvelse er ferdig så fort som mulig, med god form, for 30 sekunder. Hvil i 15 sekunder og deretter gå videre til neste øvelse. Fullført alle øvelsene er en krets. Gjør 04:57 kretser for hver treningsøkt.

Makt


Styrketrening for Track Cycling


Åtte uker før første løp, er du klar til å fokusere på å utvikle kraft. I friidrett, er makt evnen til maksimal kraft i løpet av kort tid. Fokus på sammensatte heiser, som for eksempel knebøy, push-pressen og makt ren. Mens strømmen ren er eksplosiv i naturen, behandle de konsentriske, eller positive, deler av knebøy og push-trykk på samme måte. Utfør skyve bevegelse av hver øvelse så raskt som mulig, men kontrollere nedstigningen. Trene tre ganger i uken med fem sett med fem repetisjoner for hver øvelse. Bruk så tung som en vekt du kan kontrollere.

Peak

Fire uker fra ditt første løp du må fortsette å utvikle kraft, men understreke hastigheten på bevegelsen. Eksplosive øvelser, for eksempel plyometrics fungerer godt for denne type trening. Fortsett strøm øvelser, men erstatte én økt i uken med plyometric push-ups og hoppe knebøy. Plyometric push-ups er gjort i en lignende måte som vanlige push-ups, men eksplosivt lansere overkroppen opp fra gulvet under push fasen slik at hendene forlater bakken. Hoppe knebøy er kroppsvekt knebøy der du hoppe så høyt du kan, land, dip til en full knebøy og eksplodere oppover igjen. Gjør hver øvelse så raskt som mulig for tre 30-sekunders runder, jobbe seg opp til tre 60-sekunders runder.

Racing

Under racing sesongen, er målet ditt å opprettholde din styrke siden de fleste av din condition og strøm vil bli utviklet seg fra racing. Hopp gym og fokusere på å forbedre dine ferdigheter og racing strategier. Mellom løpene, ri i store tannhjul og sprint opp bakker å opprettholde din muskulær utholdenhet og kraft.