The Best Home Tredemøller for Runners

December 19


The Best Home Tredemøller for Runners

Oversikt

Løpere krever mye ut av en tredemølle. En god tredemølle er leddskånende og oppfyller løpernes behov for fart og variasjon. Løpere trenger en tredemølle som gir dem mulighet til å opprettholde og forbedre sin idrett fra komforten av deres eget hjem. Fasiliteter på rommet inkluderer med denne type tredemølle kommer til en pris, men med top-of-the-line Tredemøller går for $ 5500 til så mye som $ 12.000.

Woodway Curve

Tredemølle Doctor har vurdert Woodway Curve en 10 av 10 i følgende kategorier: turområde, demping, pålitelighet, og støynivå. Hadde prisen på maskinen (på $ 5950) ikke negativt påvirket verdien score, den totale poengsummen ville ha vært på eller i nærheten av en 9 av 10. Denne tredemøllen har den patenterte Woodway belte, et spilesystem som reduserer innvirkning på leddene, men i motsetning til andre Woodway tredemøller, er Curve et ikke-motorisert variasjon, drevet helt av løperen selv. Den buede utforming gjør det mulig for syklisten å kjøre på en ergonomisk riktig vinkel, og fordi hastigheten styres utelukkende av løperen selv, er det ingen maksimum eller minimum hastighet, slik at for spesialiserte overturtall trening. Den ekstra lange 67-tommers belte lengde er også gunstig, men den 17-tommers belte bredde kunne gjøre noen løpere ubehagelig eller redd for å snuble fra feiltrinn til venstre eller høyre. Hvis du leter etter en tredemølle som lar deg trene i ditt eget tempo, og vare i mange år, er det Curve verdt sin heftig prislapp.

Woodway Desmo H

Som alle Woodways er Desmo H bygd for å gå lett på en sportsfolk ledd og for å gi trøst til løpere med et langt skritt. Den ekstra lange og bredt belte, på 68 med 22 inches, gjør det mulig å justere skrittlengde og bredde lett, 12,5 km / h fartsgrense og 15 prosent stigning vil også møte behovene til de fleste løpere. Løping, kan tredemølle holde brukere som veier opp til 500 kg., Og gange det kan holde opp til 800 kg. Ifølge Woodway nettstedet, er forventet levealder for løpeflaten alt fra 150.000 til 200.000 miles, 15 til 20 ganger normal levetid på en tredemølle belte. I tillegg kan brukeren velge å kjøpe oppgraderinger som vil gjøre det mulig å maksimal hastighet for å øke til så mye som 18 mph, eller legge negativ helling, slik at den løper for å trene for å kjøre nedoverbakke. Men, med en prislapp på $ 10.000 eller mer, alle klokkene og plystre kan ikke være verdt det til slutt.

Stjerne Trac P-Tr

Tredemølle Doctor vurdert stjerne Trac P-Tr en 8.72 ut av 10, en av de høyeste rangeringer gitt. Den store ulempen av Star Trac P-Tr er sin pris, på $ 7495. Standard 15 mph hastighet og 15 prosent stigning, så vel som den maksimale brukervekt på 500 kg. gjør dette tredemølle en flott plass for nesten alle løpere. De innebygde vifter sørger også for at løperen forblir kjølig i løpet av sin trening, og den lange 60-tommers belte oppfyller behovene til de fleste løpere. Garantien er også bedre enn de fleste tredemøller, og tilbyr fem års deler og arbeid beskyttelse på motoren, og tre års deler og arbeid på alle andre funksjoner.


Relaterte artikler