Har Mandler Hjelp Bistå i vekttap?

April 18


Har Mandler Hjelp Bistå i vekttap?


Mandler, en vakker, kompakt mutter innfødt til Midtøsten, er en gammel mat hvis tid er kommet igjen. Tilgjengelig i en rekke former, er mandler fullpakket med næringsstoffer. Hvis du kjenner noen detaljer om dem og hvordan de skal omgå farene de utgjør, kan mandler hjelpe deg å nå dine vekt mål.

Typer

To typer av mandler er dyrket i verden: søte mandler og bitre mandler, ifølge "Epicurious" magasinet. Bitre mandler er giftige når spises rå og selge dem er ulovlig i USA, selv om de kan være tilgjengelige i andre land. Søte mandler komme rå, kokt, hele, slivered eller kandisert. Lese etiketter slik at du vet hvilken type du får.

Fordeler

Mandler er bra for deg. De gir vitamin E, folinsyre, kalium, magnesium, riboflavin og kalsium, i henhold til "Epicurious". Disse næringsstoffene føle deg bra, noe som betyr at du er mindre sannsynlig å jukse på kostholdet ditt. Kalsium i mandler også kan hjelpe deg å kaste pounds. Voksne og barn med et lavt kalsiuminntak er mer sannsynlig å være overvektig eller obese enn voksne og barn med et høyt inntak av kalsium, ifølge MedlinePlus.

Effekt på Sult

Mandler er en god kilde til protein; en eneste unse - ca 23 nøtter - gir 6 g, ifølge FatSecret. Protein kan hjelpe deg til å føle full. Den etterlater magen sakte; den eksakte hastigheten er 4 kalorier i minuttet, noe som er grunnen til at protein er en av de mest tilfredsstillende matvarer, ifølge "The End of Overspising: ta kontroll over den Insatiable American Appetite" av David A. Kessler, MD Mandler også er høy i fiber inneholdende 3,3 g i en 1 oz. servering. High-fiber matvarer også hjelpe deg å føle deg mett, ifølge MayoClinic.com.

Betraktninger

Mandler, i likhet med andre nøtter, inneholder mye fett og kalorier. En enkelt ounce har 14 g fett og 168 kalorier, ifølge FatSecret. Av denne grunn, kan det være lurt å spise dem med andre matvarer i stedet for på egen hånd. For eksempel, for å bruke hakkede mandler toppen en dampende skål med fullkorn frokostblanding, topp en frisk sommersalat med slivered mandler, eller bruke mandel mel å legge smak og dybde til bakt varer.

Advarsel

Nøtter, inkludert mandler, er ett av åtte matvarer som er ansvarlige for 90 prosent av matallergier. Selv om Food Allergen Merking og Consumer Protection Act of 2004 krever advarsler på alle kommersielle matvarer som inneholder mandler, trenger disse lovene ikke gjelder for hjemmelaget mat. Hvis du er underholdende og planlegger å lage en matrett som inneholder mandler, spør gjestene om matallergier.