Er det bedre å løfte vekter før Boxing Training?

August 16


Er det bedre å løfte vekter før Boxing Training?


Tidspunktet for ulike segmenter av en trening kan ha en sterk innvirkning på dine prestasjoner og resultater. Når du trener for boksing, er spørsmålet om å treffe vektene før eller etter øvelsesøkt et spørsmål om dine mål for denne dagen.

Effekter av Weight Training

Når du trener med vekter, det påvirker muskler og din generelle energinivå. Styrketrening faktisk tårer musklene med hver heis. Muskel fiber vokse tykkere og sterkere ved å reparere disse tårer. Mens du løfter, kroppen din oversvømmelser også området med blod. Dette trekker oksygen fra andre systemer, forårsaker ditt hjerte og pustefrekvens for å øke for å holde tritt med den økte etterspørselen. Kombinasjonen av disse to effektene presser kroppen din til tretthet.

Tretthet

Trøtthet er staten kroppen din kommer inn som den når grensene for sin utholdenhet. Effektiv styrketrening med vilje presser kroppen din til denne tilstanden. Ifølge European Road Safety Observatory, reduserer tretthet årvåkenhet, øker reaksjonstiden, begrenser oppmerksomheten span og forstyrrer prosessering og lagring av informasjon. Med andre ord, alt du gjør etter at han ble trøtt, du kommer til å gjøre mindre effektivt og utlede mindre nytte av.

Løfte Etter trening

Siden tretthet begrenser din evne til å utføre mange av oppgavene som er viktige for å lykkes i en økt med boksetrening, er det bedre å gjøre din vekt trening etterpå. Kampsport trener David Coffman sier dette gjelder spesielt hvis treningsøkten vil innebære å lære eller forsterke nye kombinasjoner eller noen form for strategiplanlegging. Sansene og din forståelse må holde skarp mens du lærer noe nytt.

Løfte Før trening

Ifølge Coffman, det er en grunn til å gjøre din vektløfting før trening: bygge utholdenhet. For å opprettholde god form og kaste solide slag når du er trøtt, har du å øve på slag og skjema mens trett. Ved å løfte vekter eller gjør andre hard trening før treningsøkten, sette deg selv i en tilstand der du øve mens trett. Dette etterligner tilstanden du vil være i løpet av de senere rundene av en kamp, ​​en opplevelse som er uvurderlig for nyere jagerfly.

Expert Insight

Coffman anbefaler løfte vekter før trening på noen dager, og etterpå på andre. Dette gjør at du kan være frisk for noen økter, mens de fortsatt nyter godt av begynnelsen noen økter trett. Coffman tilrår videre at du bør komme frisk til økter som krever høyere orden tenkning ferdigheter, som for eksempel praksis hvor du lærer nye kombinasjoner. Kom trøtt til økter som legger vekt på fysisk, for eksempel klimaanlegg og sparring.


Relaterte artikler