Aloe Vera Gel Vs. Juice

September 17Lilje av ørkenen, aloe vera plante, er en plante med aktuell og muntlig verdi. Både gel og saften er fordelaktig, men kommer fra forskjellige deler av planten, og har spesifikke og vesentlig forskjellige bruksområder. Snakk med en betrodd lege rådgiver før du bruker aloe vera som en muntlig eller aktuelle legemidlet.

Aloe Vera Gel

Den sentrale del av aloe vera bladene inneholder en klar gel som ofte brukes som en topikal salve. Gelen gjør en hud-beroligende salve for solbrenthet og er et middel for mindre kutt og brannskader i tillegg. Faktisk, University of Maryland Medical Center, eller UMMC, rapporterer at aktive forbindelser i aloe vera gel kjent som glykoproteiner og polysakkarider kan redusere smerter og betennelser og stimulerer huden vekst og helbredelse. Andre bruksområder for aloe vera gel inkludere behandling av psoriasis og genital herpes.

Aloe Vera Juice

Aloe vera juice er avledet fra de ytre delene av blad og er konsumert oralt som en helse tonic. De samme hud-helbredende stoffer som finnes i gelen er tilstede i juice og har immunsystemet styrke effects.The Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin rapporterer at aloe vera juice brukes til å behandle astma, epilepsi, diabetes og slitasjegikt. Og mens det trengs mer forskning for å fastslå dens virkninger som diabetes behandling bemerker UMMC at foreløpige bevis viser den har en blod-sukker senkende effekt på type 2 diabetikere. I tillegg huden av aloe blad gir en bitter væske som er en potent avføringsmiddel.

Bivirkninger

Som et avføringsmiddel, aloe vera juice fører plagsom kramper og ubehag, og det er derfor andre urte avføringsmidler er foretrukket for denne bruken. Saften kan også samhandle med visse medisiner, for eksempel diabetes narkotika. Aloe vera gel er generelt trygt, og er ikke knyttet til noen vesentlige bivirkninger. For å unngå irritasjon, men du bør aldri bruke gel på åpne sår.

Bruksområder og Skjemaer

Selv om aloe vera er en vanlig ingrediens i kommersielle hudpleieprodukter, kan du kjøpe ditt eget anlegg og trekke ut saften og gel ved ganske enkelt å bryte bladene for å få tilgang til de indre komponenter. Andre former du kan eksperimentere med inkludere kapsler, tabletter og kremer, som er tilgjengelig over disk i helsekostbutikker og apotek.