Hva Cheese Kan folk med Migrene spise?

March 9


Hva Cheese Kan folk med Migrene spise?


Mer enn 29.5 millioner amerikanere opplever migrene, ifølge National Headache Foundation. Migrene er kategorisert etter bankende smerte på den ene siden av hodet som kan være ledsaget av lys og lyd følsomhet, synsproblemer og kvalme eller oppkast. Migrene vare alt fra timer til dager. Det er mange triggere for migrene, inkludert søvnmønster, kosthold og psykiske bekymringer, for eksempel depresjon og stress. Ost er et kosttilskudd faktor som påvirker mange mennesker med migrene; du kan være i stand til å unngå et angrep når du vet hvilken ost er trygge og hvilke du bør unngå.

Sikker Cheese

Hvis du lider av migrene, ferske oster, som ikke går gjennom prosessen med aldring, vil trolig ikke utløse et angrep. Ferske oster inkluderer bondens, hytte, amerikansk, krem, ricotta og mozzarella. Noen ganger mozzarella er alderen, så dobbeltsjekke etiketten. Du kan også være i stand til å tolerere behandlet og soya oster.

Aldrende Cheese

Ost som går gjennom en aldringsprosessen er en migrene trigger for mange mennesker. Alderen oster inkluderer cheddar, blå, brie, parmesan, Gouda, Gruyere, sveitsiske og noen ganger mozzarella. Ost aldre for forskjellige mengder tid, avhengig av variasjon. Ta hensyn til hvilke typer oster du spiser og om du får en migrene. Denne strategien kan vise om alderen ost er en av dine utløser migrene og om du trenger for å unngå det.

Tyramin

Grunnen alderen ost generelt medfører migrene og fersk ost ikke er at alderen ost inneholder mer av et stoff som heter tyramin, en utløser av migrene. Tyramin dannes i matvarer som de gamle eller er gjæret; det kommer fra aminosyren tyrosin. Fersk ost omfatter ikke så mye tyramin som alderen ost, men vær forsiktig før du vet dine personlige migrene triggere.

Betraktninger

Du kan fortsatt være i stand til å ha alderen ost, bortsett cheddar, hvis du tar MAO-hemmer medisiner. National Headache Foundation anbefaler å spise ikke mer enn 4 gram av alderen ost i et måltid; hvis du har bearbeidet kjøtt, bør kombinasjonen av kjøtt og ost totalt ikke mer enn 4 gram. Vær forsiktig og sjekk med legen din før du eksperimenterer med ost.