Øvelser for en Tipped Livmor

August 8


Øvelser for en Tipped Livmor


Livmoren er et pæreformet organ som bærer fosteret inne i en womanâ € ™ s kropp. Normalt står i livmoren i en vertikal stilling i bekkenet. En tippet uterus oppstår når livmoren lener seg bakover mot ryggraden. En kvinne kan bli født med en tippet livmor, eller det kan bli et problem etter fødsel. Sener og leddbånd som holder livmoren oppreist kan strekkes eller revet under fødsel, noe som resulterer i livmoren faller bakover. Det er noen øvelser som kan gjøres for å styrke disse musklene, slik at livmoren å gjenoppta vertikal stilling.

Knee Chest Øvelse

Kne-bryst trening hjelper livmoren til å skifte tilbake til en vertikal stilling. Ligg flatt på ryggen med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Løft det ene kneet opp til brystet og hold den med begge hender. Opprettholde denne posisjonen i 15 til 20 sekunder og slipp. Gjenta prosessen med det andre benet. Alternative mellom venstre og høyre ben to til fire ganger hver.

Bekken sammentrekning og avslapning

Denne øvelsen styrker musklene langs bekkenbunnen. Dette fremmer i livmoren for å flytte seg i en vertikal stilling. For å gjøre denne øvelsen, ligge flatt på et gulv med armene ut til siden. Pust dypt inn og løfte baken opp fra gulvet en tomme. Hold denne posisjonen i fem sekunder og slipp posisjon sammen med pusten. Gjenta denne prosessen fem ganger for å øke styrken i bekkenmuskulaturen.

Skrå Twists

Denne øvelsen styrker skrå muskler og kjernen av legemet. Det fungerer godt for å styrke bekkenmuskulaturen, noe som er viktig i korrigere en tippet livmor. Ligg flatt på gulvet med hendene bak hodet, forriglet. Hold knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. Løft venstre kne samtidig som du løfter hodet med hendene. Vri bagasjerommet på stigende, så din høyre albue møter venstre kne. Gjenta denne prosessen med den andre siden, slik at venstre albue møter høyre kne. Gjør minst 10 av disse for de beste resultatene.

Kegal Øvelser

Kegal øvelser er viktig å holde en womanâ € ™ s bekkenbunnsmuskulaturen sterk. Disse spesifikke muskler ikke bare reparere en tippet livmor, hjelper de redusere inkontinens. Det beste med kegal øvelser er at de kan gjøres hvor som helst når som helst. The Mayo Clinic ber deg om å finne de riktige musklene ved å sette en finger inn i skjeden og klemme musklene. Når du identifisere disse musklene spent dem i 10 sekunder, og slipp. The Mayo Clinic sier at du bør gjøre tre sett med 10 repetisjoner hver dag.


Relaterte artikler