Om AFAA Personal Training sertifisering

May 15


Om AFAA Personal Training sertifisering


Mange bruker personlige trenere, som er spesielt utdannet og trent i arbeidet med personlig trening, helse og fitness og skadeforebygging. Anerkjente personlige trenere er vanligvis sertifisert, noe som betyr at de har tatt et kurs og bestått standarder av en profesjonell organisasjon. Mange organisasjoner tilbyr personlig trening sertifisering, inkludert Aerobic og Treningssenter Association of America.

Om AFAA

AFAA er verdens største pedagog av fitness fagfolk. Ifølge organisasjonens nettside, har det tildelt over 250.000 sertifiseringer til fagfolk i treningsbransjen siden 1983. AFAA tilbyr en rekke fitness sertifiseringer, inkludert de i personlig trening, kickboksing, step og primærgruppe trening. AFAA tilbyr også etterutdanningskurs i fag som perinatal fitness, vanntrening, metabolsk tilkobling til fedme, midlife fitness for kvinner, yoga instruktør trening og mekanikken i skadeforebygging.

Personlig Trener Skills

En personlig trener jobber vanligvis en-mot-en med en klient på et treningsstudio, på kundens hjem eller i en fitness eller velvære anlegg. En trener konstruerer individualiserte treningsprogrammer for kunder basert på deres behov, forbi fitness og medisinsk historie og fitness mål, sier Jessica Matthews av American Council on Exercise. En trener lærer også riktig trening skjema for å bidra til å forhindre skader og maksimere nytte og bidrar til å motivere kundene til å feste med sine treningsprogrammer og oppnå fitness mål.

AFAA personlig trening Workshops

AFAA sertifisering i personlig trening begynner med en tre-dagers online kurs som innebærer forelesninger, praktiske demonstrasjoner og skriftlig og praktisk eksamen. Temaer er anatomi og fysiologi, treningsvurderingstestprosedyrer, ernæring og vektkontroll, spesielle populasjoner, mosjon programmering, ledelse og velvære programmering. Organisasjonen anbefaler at håpefulle personlige trenere studere før du tar verkstedet og få erfaring i gym og styrkerom. Fullfører verkstedet ikke automatisk sertifisere deg som trener; det bare forbereder deg til å ta AFAA personlig trener sertifisering eksamen og personlig trener nasjonale styrene, sier den AFAA.

AFAA National Board eksamensforberedelser

Når du er AFAA sertifisert som en personlig trener, noen stater krever styret sertifisering fra National Board of Fitness sensorer, og noen trenere kan være lurt å bli styret sertifisert for å fremme sine akkreditiver. For personlige trenere som studerer for de nasjonale styrene, den AFAA tilbyr et nettbasert kurs for å forberede seg til eksamen. Kurset består av 12 moduler, hver med en quiz på slutten. Modul temaer er menneskelig fysiologi, anatomi og kinesiologi, spesielle populasjoner, skadeforebygging, ernæring og beredskap. For å bestå kurset, må du bestå alle tester og en avsluttende eksamen. Når du har fullført disse kravene, kan du ta de nasjonale styrene. AFAA også har online etterutdanningskurs som trenere trenger for å opprettholde sin sertifisering.