Fakta om Materialistiske Kids

July 4


Fakta om Materialistiske Kids


En materialistisk barn er en som verdsetter materielle objekter mer enn relasjoner eller følelser. Når materialisme setter inn, har et barn et overveldende ønske om å eie eiendeler som et middel til å forfølge lykke. Som forelder, har du makt til å påvirke barnet til å oppsøke måter å føle seg vellykket og lykkelig uten avhengig av en materiell belønning.

Parent modellering Teller

Foreldrenes innflytelse er en stor faktor på om et barn er materialistisk, ifølge Christine Carter, en sosiolog og lykke ekspert, i hennes blogg sponset av University of California Berkeley. Hvis foreldrene konsekvent kjøpe unødvendige klær og andre vesentlige forhold som anses som luksus, de modellerer at materielle goder er godt verdsatt. Fordi foreldrene har en betydelig innflytelse over sine barn, barna er sannsynlig å også plassere en høy verdi på materielle goder.

Reklame Influences

Reklame kan gi barna inntrykk av at å eie et materiale god kan bringe lykke, status eller suksess, ifølge informasjon fra Susanne Opree, forsker involvert med Senter for forskning på barn, ungdom og media ved Universitetet i Amsterdam, i en artikkel på den Om Kid Health nettsted. Opree studie på temaet viser at barn mellom 8 og 11 år er utsatt for perspektivene til de rundt dem, inkludert de som de ser på TV og leketøy og produkt reklamer.

Ulykkelighet åpner døren

Ulykkelige barn er mer utsatt for lokke av materialisme, ifølge en artikkel på US News & World Report Health nettsted. Barn som mangler konsistente erfaringer med kilder til lykke - vennskap, familie tid eller kjærlighet - er mer sannsynlig å være ulykkelig. Når en ulykkelig barn ser på TV og tilsvarer produkter med glede eller suksess, blir de mer opptatt av eiendeler og ønsket om å eie disse eiendelene i stedet for å oppsøke ekte relasjoner eller erfaringer som kan motivere dem internt.

The Downfall Belønnings

Barn kan utvikle en følelse av materialisme basert på hvordan de får belønning. For eksempel, hvis et barns belønning for god oppførsel ofte kommer fra eksterne kilder, for eksempel materielle elementer - en innrømmelse, en tur til lekebutikken - han kan bli avhengig av en konkret belønning for å motivere ham til å gjøre gode valg og følg -gjennom med dem. Barn trenger å lære å oppføre seg og gjøre gode valg basert på immaterielle eller interne belønninger, for eksempel en følelse av stolthet eller en følelse av hengivenhet.