Viktigheten av nye foreldre ha Dato Nights

September 13


Viktigheten av nye foreldre ha Dato Nights


Som ny forelder, din delikat, forsvarsløse barnet dominerer din tid og dine følelser - slik at du mindre tilgjengelig, fysisk og følelsesmessig, for din ektefelle. Selv om du kan ha til å sjonglere timeplanen din, slik at du og din mann kan være sammen et par, er det vel verdt det. Deltakelse i dato netter kan hjelpe deg å holde kvaliteten på ekteskapet høy.

Kommunikasjon

Din herlig nyfødt trenger det virker som nesten konstant fôring og bleie endringer, og de middel-of-the-night feedings og gråt har plutselig kastet livet opp ned. Youâ € ™ re salig lykkelig, men følelsesmessig og fysisk utmattet. Hva er mer, muligheter til å ha en uavbrutt samtale uansett lengde fall til veikant. Det er viktig for deg og din ektefelle til å sette av tid til å koble. Dato natt er perfekt for dette. Med en pålitelig sitter å ta vare på barnet, kan du og din ektefelle tilbringe tid med hverandre. Forplikte seg til å ha en dato natt kan bety å binde seg til å utvikle forholdet videre. Når man diskuterer den nye bunt av glede, holde kommunikasjonen lys, prise din partner om sine nye foreldre ferdigheter og unngå å kritisere ham.

Engasjement

Når du tar på deg rollen som foreldre en nyfødt, er det lett å utvikle seg til "mamma" og "pappa" roller, og å skyve til side din rolle som et par. Ja, planlegge tid for kjærlighet kan være tøff. Men selv tenker om å ha en romantisk middag med stearinlys eller en film fra babyen kan forbedre ditt forhold til kjæresten din. Ved å binde seg til en tid og aktivitet, er du og din ektefelle bekrefter til hverandre som kobles til igjen er en prioritet. Når du gjør en dato, hold deg til den. Ikke la unnskyldninger komme i veien for å nyte hver otherâ € ™ s selskapet.

Stress Relief

Dato natt er en fin måte å avlaste spenningene av omsorg for en ny baby. Sen feedings og tidlig morgen aktiviteter kan kjøre deg og din ektefelle fillete. Hvis du begynner å føle deg som en brukt dishrag, er dette for deg. Gå ut til middag eller til en film, slappe av på et spa, til en tur i parken eller en tur i skogen minne deg på at livet vil igjen vende tilbake til det normale.

Vekst

Å holde ting friskt og interessant, sette en dato som går utover standard middag og en film. Plukk aktiviteter som er spennende med hverandre. Mens muligheten til foreldre en baby er en unik glede, er det lett å bli sittende fast i den dagligdagse. Vurdere å starte en hobby eller lære en ny ferdighet sammen. Du og din partner kan reignite din følelse av oppdagelse og lidenskap, som i sin tur kan hjelpe deg både være mer fornøyde og produktive foreldre. Ifølge informasjon fra National Marriage Project, gjør en vane av å nyte kvalitetstid med din ektefelle kan fremme positiv sosial, emosjonell og kognitiv utvikling hos barnet ditt.