Hjem rettsmidler for solstikk i Kids

November 27


Hjem rettsmidler for solstikk i Kids


Høy temperatur, spesielt i kombinasjon med høy luftfuktighet, kan føre til at kroppen overopphetes. Når barna er nyter utendørs, kan litt sol gå en lang vei. Små kropper kan lett bli overopphetet, spesielt når det er lite luftsirkulasjon, som fører til solstikk eller heteslag. Symptomer på solstikk inkluderer varm, tørr hud; en rask puls; hodepine; og utmattelse. En forelder hvis barnet lider av solstikk bør ringe 911, men behandling kan starte før ambulansepersonell ankommer.

Flytt ut av varmen

Flytte et barn med solstikk ut av solen. Barnet bør bringes inn i skyggen eller enda bedre, på et sted med air condition. Dette bidrar til å begynne å senke kroppstemperaturen. Plassere personen i nærheten av en vifte eller klimaanlegg sørger for luftstrømmen til huden, noe som bidrar til å øke svette. Svette er kroppens viktigste måte å kjøle seg selv.

Fjern klær

Fjern så mye klær som mulig, spesielt noe restriktiv. Dette bidrar til å fremme luftstrømmen til huden, noe som senker kroppstemperaturen. Pass på at ingenting sammentrekkende barnets nakke slik at blodet er i stand til å fritt sirkulere og barnet er i stand til å puste lett.

Legg deg ned

Å hjelpe barnet å slappe av, ligge ham ned på et kjølig sted. Legg en pute eller annen pute under føttene for å heve dem ca 12 inches. Dette bidrar til å holde blodet sirkulerer til hjertet, lunger og hjerne for å hindre støt.

Våt og kjøle ned huden

En vaskeklut eller håndkle dyppet i kaldt vann bør plasseres på barnets kropp å ytterligere redusere kroppstemperaturen. Et annet alternativ er å bruke en hageslange til å spraye huden. Når huden er fuktig, lufte det bidrar til å øke fordampning, noe som senker kroppstemperaturen. Hvis de er tilgjengelige, bør kaldt komprimerer brukes til halsen, lysken, og armhulene. Ifølge FamilyDoctor.org Disse områdene inneholder blodkar som er nær overflaten av huden, slik at kjøle disse områder bidrar til en raskere nedkjøling av hele kroppen.

Gi Fluids

Få barnet hydrert ved å gi henne med noe kult å drikke, helst en sportsdrikk som inneholder både sukker og salt for å hjelpe fylle elektrolytter. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør et barn lider av solstikk gis 1/2 kopp væske hvert 15. minutt. Pass på å ikke tvinge barnet til å drikke for mye eller for raskt, da dette kan føre til oppkast, noe som gjør dehydrering verre.