Slik feilsøker Min Reebok tredemølle

September 23

Reebok tredemøller er laget for å maksimere treningserfaringer. Den 1410-modellen gjør det mulig å tappe inn i en Android-nettleseren for å oppdatere din status; og med HD-video treningsøktene, kan du nyte de skiftende terreng. Utstyrt med rolige motorer og polstrede dekk, kan din Reebok tredemølle tjene deg i mange år. Hvis du støter på mindre problemer med tredemølle og ønsker å unngå en tjeneste samtale, kan du bla tipsene i bruksanvisningen for å rette på situasjonen.

Trinn 1

Koble ledningen ordentlig inn et overspenningsvern, og overspenningsvern til et uttak som er jordet hvis du har ingen makt til tredemøllen. Sett nøkkelen i konsollen på riktig måte og sikre bryter nær strømledningen på rammen er i "på" -posisjon.

Trinn 2

Vend bryter nær strømledningen, koble til strømkabelen helt, og ta ut og sett inn konsollen nøkkelen hvis tredemøllen slår seg av når den er i bruk.

Trinn 3

Trykk ned de stigningsknappene mens konsollen nøkkelen er i. Fjern nøkkelen fra konsollet som enhet er stigende, og deretter sette den inn igjen etter noen sekunder hvis stigningen ikke fungerer som den skal.

Trinn 4

Vri de bakre svingboltene på endene av skinnene ¼-turn klokken hvis løpebåndet er treg når du bruker tredemølle. Fjern konsollen nøkkelen og koble tredemøllen før du foretar justeringen. Trekk kanten av beltet for å sikre at det kommer opp 3-4 inches.

Trinn 5

Fjern konsollen nøkkelen og koble tredemøllen, og deretter fjerne skruene på panseret og ta av hetten hvis konsollen skjermen viser ikke riktig. Finn magneten og reedbryteren på venstre side av skivene, og flytte skivene inntil reed bryteren og magnet er justert. Inspisere for et gap på 1/8-tomme mellom de to.