Drikkevann Lemon Vann til Acne

August 8


Drikkevann Lemon Vann til Acne


Siden 1980-tallet har konvensjonelle helsepersonell nektet en sammenheng mellom kosthold og kviser, men at tenkning er på vei ut, ifølge American Osteopathic College of Dermatology. Diet forårsaker ikke akne, men det kan være en utløser, eller den kan brukes til å behandle det. Å drikke sitron vann er ett kosttilskudd tilnærming som kan være fordelaktig. Med ingen spesifikke studier for å sikkerhetskopiere dette opp, må du prøve det selv for å se om det gjør en forskjell. Ta kontakt med hudlege for mer informasjon.

Betennelse og Acne

Betennelse er en viktig medvirkende faktor til akne. Helsepersonell uenige om betennelse i akne begynner etter porene blir tilstoppet med olje og døde hudceller, som er plasseringen av American Academy of Dermatology. Nicholas Perricone, en hudlege og forfatter av "The Acne Prescription," hevder at det er betennelse som forårsaker celler innenfor follicles å bli klissete og tett. Uansett er betennelse en faktor og kosthold kan bidra til å redusere den.

Mulig nytte av Lemon Water

Sitronsaft er den viktigste ingrediensen i sitron vann, og det er fullpakket med vitamin C, som også er kjent som L-askorbinsyre. I ¾ kopp sitronsaft det er 71 mg vitamin C, ifølge USDA National Nutrient Database. Dette næringsstoffet er en potent antioksidant, som bidrar til å beskytte celler og vev, inkludert de i huden din, mot frie radikaler. Når frie radikaler, som er ustabile oksygen molekyler, skade celler og vev, de blir betent. Som sådan, antioksidant-rik mat og drikkevarer, som for eksempel sitron vann, er viktige deler av en anti-inflammatorisk diett for å behandle akne, ifølge Perricone.

Hvor mye sitron vann å drikke

Sitron vann er ganske syrlig og kan forårsake bivirkninger som mild halsbrann, så du bør ikke drikke det i overkant. Joy McCarthy, en registrert helhetlig ernæringsfysiolog, anbefaler å drikke et halvt glass vann med saften fra ½ sitron. Blandingen skal ha en skyet utseende og du bør drikke den første tingen hver morgen. Så mye som mulig, drikke sitron vann gjennom et sugerør for å unngå kontakt med tennene. For mye syre kan erodere emaljen på tennene dine.

Betraktninger

Selv om det var vitenskapelig bevis spesifikt viser at sitron vann bedrer akne, bør du ikke stole på det utelukkende som en behandling. Fordi ulike faktorer bidrar til akne - foruten betennelse - du bør ta en multi-kanter tilnærming for å behandle den. For eksempel, noen aktuelle rettsmidler, for eksempel de med benzoylperoksid, vil hjelpe deg å takle oppbyggingen av hudceller som tetter porene. Ta kontakt med hudlege for flere råd om behandling av akne.