Hvordan Flat mage hvis du er over 50 år gammel

June 27


Hvordan Flat mage hvis du er over 50 år gammel


Når du har nådd 50, flatere magen blir en større utfordring enn det kunne ha vært enda et tiår tidligere. Stoffskiftet og hormonnivået vil være lavere enn de en gang var, og din skade mottakelighet blir høyere. Som sådan, vil du være godt tjent til å ta en modifisert tilnærming for å forbedre din mage.

Konsultere legen din

I denne alderen, er det spesielt viktig å konsultere legen din før du starter en ny diett eller fitness rutine. Forklar at du sikter til å flate magen, og hun kan gi deg konkrete, personlige kosttilskudd eller fysiske begrensninger. I tillegg vurdere å be legen din om hormonbehandling alternativer for din aldersgruppe; siden lavt testosteron er direkte forbundet med opphopning av magefett, vil dette hjelpe deg mot målet ditt.

Redusere kalori

Å flate midsection, må du hindre deponering av mer fett i området. For å gjøre dette, redusere kaloriinntaket. Ta en opptelling av din nåværende mat og drikke inntak, og refererer til relevant ernæringsmessige informasjon for å utvikle et estimat på hvor mange kalorier du tar i hver dag. Avhengig av hvor mye fett du har å tape, redusere dette tallet med mellom 500 og 1000 kalorier. Ifølge MayoClinic.com, vil dette hindre nye fett fra innskudd og tillate deg å miste mellom 1 og 2 kg. per uke. For å nå dette underskuddet, start ved å kutte ut junk food. Hvis det er utilstrekkelig, redusere porsjonsstørrelser på måltider etter behov.

Gjøre kardiovaskulær trening

Det er ikke slike ting som spot reduksjon av fett. Så, hvis du ønsker å redusere fett gjennom trening, må du gjøre cardio for å redusere fett over hele kroppen. Satse på minst tre ukentlige økter med kondisjonstrening; riktige valgene omfatter løping, sykling, svømming eller noe annet som konsekvent hever pulsen. Ved første, fullføre hver økt i så få som 30 minutter. Som formen blir bedre, øke frekvensen og varigheten av øktene inntil en time daglig.

Trene magemusklene

Mens direkte magetrening ikke vil eliminere fett, vil det utvikle de underliggende muskler, skape inntrykk av økt leanness og tone. Trene magemusklene minst to ganger hver uke, utføre fem øvelser for hver økt. På grunn av din alder, ryggskade er en alvorlig bekymring. Som sådan, er det best hvis du bruker følgende øvelser, som alle har vist seg å øve litt press på ryggraden: tradisjonelle knase, føtter-forankrede crunch, sykkel crunch, kapteinens stol og hengende leg raise. Utføre hver av disse øvelsene for to sett med så mange repetisjoner som du klarer uten å ofre god skjema. Hvile etter ønske mellom settene.