Hva er fordelene med å drikke vann for Body Gas?

June 20


Hva er fordelene med å drikke vann for Body Gas?


Body gass er en naturlig forekomst, og mange av de sunne matvarene du trenger i kosten kan bidra til økt gass. Drikkevann kan hjelpe fordøyelsen, redusere mengden gass du produserer. Men den eneste sikre måten å redusere gass er å kutte ned på gass-forårsaker matvarer.

Gass

Gass i fordøyelseskanalen er en naturlig del av livet, og det påvirker alle. Ifølge National Institutes of Health, er det først og fremst forårsaket av to kilder: svelget luft og vennlige bakterier fordøye visse matvarer i tykktarmen. Kroppen din blir kvitt gass gjennom raping eller flatulens, men til du passerer den, kan det føre til at noen oppblåst mage og smerter. Matvarer som inneholder karbohydrater kan gjøre gass verre, spesielt stivelse, kostfiber og sukker.

Gass og vann

Drikkevann kan ha noen effekt på bodyâ € ™ s gassproduksjon. Brus som inneholder kullsyre bidra til økt kropps gass. Erstatte vann for brus kan bidra til å redusere mengden luft du svelger, i sin tur redusere kroppen din gass. I tillegg kan drikke vann under eller etter et måltid hjelpe fordøyelsen ved å hjelpe bryte ned mer mat i magen, noe som kan bidra til å redusere den gassen som produseres i tykktarmen.

Lindrende Gass

Den beste måten å redusere kropps gass er å spise færre av de matvarer som vanligvis forårsaker gass. Dette kan variere fra person til person, som peopleâ € ™ s fordøyelsessystem er følsomme for ulike matvarer. En laktose følsomhet kan føre til gass ved inntak av meieri mat, så du må kanskje redusere inntaket av melk og melkeprodukter. Bønner og andre stivelsesholdige og fibrøs mat, som hele korn, også bidra til gass. Endelig kan du trenger å kutte ned på visse frukter, som pærer, epler og fersken.

Andre fordeler av vann

Mens vann har noen effekt på gass, er det også viktig å få nok vann for andre helsemessige årsaker. Kroppen din er omtrent 60 prosent vann, og du trenger det for mange livsfunksjoner. Vann hjelper rense giftstoffer fra dine organer, bærer næringsstoffer i hele kroppen din, og holder vev fuktig. Hvis du ikke får nok vann, kan du lider av dehydrering. Dehydrering påvirker alle dine bodyâ € ™ s systemer, og til og med mild dehydrering kan føre til tretthet og hodepine.