Hvordan bli kvitt kviser med hjemmelagde ting

September 25


Hvordan bli kvitt kviser med hjemmelagde ting


Mange kjøper dyre produkter for å behandle kviser, og de fleste av disse produktene er effektive. Men du kan også lage dine egne produkter for å behandle kviser for en brøkdel av kostnaden ved hjelp av noen felles elementer du sannsynligvis allerede har på hyllene i huset ditt. Det første trinnet i hudpleie er å forebygge kviser når mulige ved å vaske ansiktet to ganger om dagen, drikker mye vann og bruke oljefri makeup. Men når kviser vises, kan spot behandlinger hjelpe dem forsvinne raskere.

Trinn 1

Bruk honning til kviser. Honning er en naturlig antiseptisk og den har antivirale, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Selv noen kosmetiske kirurger eksperimenterer med aktuell bruk av honning til å helbrede huden etter operasjonen. DAB en liten mengde honning på en kvise og la den på over natten, deretter vaske ansiktet om morgenen.

Trinn 2

Dekke hele ansiktet med en maske av melk av Magnesia. La den tørke i 30 minutter, og skyll den av med varmt vann. Magnesium i melk av Magnesia absorberes gjennom huden. Masken vil berolige huden din, holde porene åpne og fjerne overflødig olje, noe som kan føre til mer kviser.

Trinn 3

Lag en bolle med havregryn. I så fall trenger du ikke spise havregryn, men bruke det på ansiktet ditt i stedet. Gjør havremel i henhold til normale retninger, noe som vanligvis betyr å legge en kopp vann til en halv kopp havregryn. Det vil være en rennende konsistens. La den stå på ansiktet i 10 til 20 minutter, og skyll av. Legg en liten mengde honning hvis du ønsker det.

Trinn 4

DAB en liten mengde tannkrem på kviser. Ifølge hudlege Dr. Audrey Kunin, vil tannkrem absorbere olje og tørke ut kvise, slik at det å krympe raskere.

Advarsler

  • Ikke prøv alle disse tipsene på en gang; det ville sannsynligvis tørke ut huden din og som kan føre til mer kviser. For best resultat bør du ikke bruke mer enn én behandling per dag.