Hovne, Burning, og Itchy Fingers

June 27


Hovne, Burning, og Itchy Fingers


Hevelse, kan svie og kløe være svært smertefullt hvis de er alle til stede i fingrene, ikke bare på grunn av symptomene selv, men på grunn av hvor ofte sifre brukes. I tillegg er huden på fingrene har en tendens til å være mer følsom, noe som kan øke din smerte og ubehag. Men hvis du opplever alle tre av disse symptomene på fingrene, er det sannsynligvis på grunn av bare én av flere mulige årsaker.

Identifikasjon

Hevelse, svie og kløe i hånden kanskje intenst ubehagelig, selv forårsaker fingrene til å svette. Du kan finne deg selv å begrense bruken og bevegelse av fingrene til å redusere ubehag. Svellingen vil også føre fingrene til å bli forstørret og eventuelt stiv og sår.

Andre symptomer

Det er sannsynlig huden blir rød og betent. Det er også forhold der røde nupper og / eller utslett kan utvikles. I ekstreme tilfeller kan du legge merke til blemmer på huden. Tørr hud er også en mulighet. Men det er mange tilfeller der det er ikke flere symptomer. Vanligvis støt, merker og blemmer indikere en mer alvorlig tilstand.

Mulige årsaker

En sannsynlig årsak til hevelse, svie og kløe i fingrene er gift eføy, eik eller Sumac; hvis du nylig har vært ute i naturen og berøre ukjente planter, kan du ha utviklet en allergisk reaksjon. Dette er ofte ledsaget av et utslett stede på huden. Det er også mulig vil ha dermatitt, som er en generell betegnelse for en betent irritert hud, som kan ha mange forskjellige årsaker.

Behandling

Dermatitt behandling kan variere sterkt avhengig av årsaken. Generelt bør du eliminere kontakt med irriterende forårsaker betennelse. Calamine og / eller brenne lotions kan bidra til å lette smerter, som kan ibuprofen. Poison Ivy, bør eik og Sumac reaksjoner behandles ved å vaske huden med lunkent vann og såpe og vaske klærne dine. Calamine lotion og havremel bad finnes andre alternativer som kan lette ubehag.

Betraktninger

Dermatitt bør undersøkes av en lege hvis symptomene ikke raskt vike. Fordi årsaken er vanskelig å identifisere på egen hånd, er det viktig at en lege finne årsaken gjennom undersøkelse og foreskrive noen aktuell eller muntlige medisiner som trengs. Hvis Poison Ivy, eik eller Sumac reaksjon er intens, uutholdelig eller ikke blir bedre gjennom at-home behandlinger, bør du oppsøke lege for mer intensive behandlingstilbud.