High School Girls Soccer Drills

July 17


High School Girls Soccer Drills


Det er en scene som oppstår i nabolag kyst til kyst, nesten året rundt: unge jenter racing rundt en fotballbane. Og ungdoms ligaer er bare toppen av isfjellet når det kommer til både deltakelse og ferdighet-bygningen for jenters fotballspillere. Ifølge en 2012-2013 rapport fra National Federation of State High School Foreninger, jenter fotball var den fjerde mest populære sporten blant high school-jenter, med nesten 372 000 deltar. Med så mye konkurranse, boring i det grunnleggende er viktig - og det er ingen mangel på fotball øvelser for å prøve.

Ape i Midt-

Dette er en morsom høres spill som er også morsomt å spille. Satt opp mellom sju og ti spillere i en sirkel rundt fem meter fra hverandre, med enten en eller to spillere i midten, avhengig av størrelsen på sirkelen. Spillerne utenfor sirkelen slå gjennom hverandre, mens spillerne i midten, eller "aper," rase rundt prøver å avskjære de passerer. For å holde ballen fra å bli stjålet, vil spillerne trenger for å raskt fange ballen og gjøre raske, nøyaktig ett-touch passerer - disse er umiddelbare passerer gjort uten fangst eller stoppe ballen ved mottak. Dette spillet utvikler ball-håndtering, bestått evne og defensive ferdigheter.

Pass og skyt


High School Girls Soccer Drills


Har tre spillere på linje 15 til 20 meter danne mål, med 10 til 15 meter med plass fra en spiller til den neste. Spilleren i midten kraner et pass til spilleren på hver side, som deretter sparker en ett-touch pasning til spilleren på motsatt side. Den tredje spilleren da må skyte ballen direkte i mål. For ekstra vanskelighetsgrad, har spilleren som initierer bore turn og spille forsvar mot de to andre. Dette hones spillernes evne til å slå gjennom nøyaktig på avstand og å effektivt slå ett-trykks skutt forsøk.

The Bucket

Plassere en tom søppelbøtta eller lignende beholder mellom 20 og 50 meter av dine spillere, avhengig av deres ben styrke. Slik at bare to eller tre trinn før sparke, de belaste ballen og forsøke å lande det inn i holderen. Tenk på dette som fotball versjon av basketball tre-punkts skutt. Nei, de vil ikke tjene noen ekstra poeng for langtrekkende nøyaktighet, men det vil komme godt med når du forsøker å slå gjennom på tvers og opp feltet.

Shootout

Målvakter må øve også. Har spillerne stille opp i to parallelle linjene i nærheten av straffespark markør, 12 meter fra mål. En etter en, de da skyte skudd på keeper, som har som oppgave å stoppe de raske brann forsøk. Shots bør alternere mellom de to linjene av spillere og bør tas raskt etter forrige skudd enten har gått inn i nettet eller blitt stoppet av keeper. Ved å holde opp en stødig trommevirvel av skutt forsøk vil goalie bli tvunget til å reagere raskt, gjenopprette og utfordre den neste. Denne øvelsen vil bidra til å utvikle hurtighet, forventning og muligheten til å stoppe rebound forsøk.