Om Alvorlig Fibromyalgi symptomer

June 17

Fibromyalgi er en tilstand som fører til tretthet og uttales muskel- og skjelettsmerter i hele kroppen. Det er fortsatt ikke godt forstått. Fordi det er ingen laboratorieprøver som kan bekrefte en diagnose, må medisinske fagfolk stole på en fysisk eksamen og en historie av symptomer for å diagnostisere fibromyalgi. Det kan være mild og ikke forstyrre for mye med hverdagslige aktiviteter. I andre tilfeller kan det være ganske alvorlig. Hvis du tror du kan ha en mer alvorlig tilfelle av fibromyalgi, er det noen vanlige symptomer å se etter.

Tretthet

Hvis du har et alvorlig tilfelle av fibromyalgi, kan søvnkvaliteten bli påvirket. Dette kan la deg følelsen ekstremt trøtt. Du føler deg konstant utmattet og har svært liten kjøretur for å utføre oppgaver. Din tretthet kan nå et punkt der det forstyrrer din evne til å arbeide og konsentrere seg om enkle oppgaver. Du kan legge merke til at du føler deg trøtt selv etter å få en god natts søvn. Ifølge det amerikanske fibromyalgi syndrom Association, mange pasienter med fibromyalgi har en søvnforstyrrelse hvor dypt fase av søvnen blir avbrutt.

Smerte

Når fibromyalgi blir mer alvorlig, er kronisk smerte og utbredt i hele kroppen. Smertene kan være knivstikking, skyting, en dyp muskelsmerter, eller det kan føles som en brennende eller bankende følelse. Intensiteten av smerte kan variere i løpet av dagen og endring på grunn av temperaturen, stress, over-trener, tretthet og altfor stillesittende av en livsstil. Det vil være visse ømme punkter i kroppen som forårsaker sterke smerter selv ved berøring.

Nevrologiske symptomer

Fibromyalgi kan forårsake symptomer som nummenhet, prikking og svie i varyious områder av kroppen. Musklene kan føles som de er rykninger. Du kan oppleve at du er altfor følsomme for kulde, lys, lyder og lukter.

Generelle Symptomer

Hvis fibromyalgi blir mer alvorlig, kan du også oppleve migrene, hukommelsesproblemer og utslett. Raynauds syndrom, rastløse ben syndrom, alvorlig svimmelhet, kan fordøyelsesproblemer og depresjon forekommer også. Noen pasienter opplever brystsmerter, smertefulle perioder og irritabel tarm syndrom.

Betraktninger

Med fibromyalgi, er enhver pasient svært forskjellige, og ikke to opplever nøyaktig samme symptomer eller få lindring fra samme behandlingsopplegg. Holde en journal av dine symptomer - inkludert hva som utløser dem og hva som gjør dem bedre - vil hep du og legen din behandle denne tilstanden.