Wii Fit Styrketrening Aktiviteter

February 27


Wii Fit Styrketrening Aktiviteter


Cardio, yoga og selv styrketrening - disse er de typene aktiviteter du kan gjøre med Wii Fit for å komme i form. En fordel med apparatet er at det gir også tilbakemelding på din balanse og ytelse. Som du fullfører aktiviteter, få punkter flyttet til fit bank, og dermed låse opp ekstra trekk og utfordringer for deg å prøve. Styrketrening aktiviteter involverer den øvre og nedre delen av kroppen, så vel som dine kjernemuskulaturen.

Hvordan Wii Fit Works

Puten som følger med Wii Fit er trykkfølsom, og det fungerer med hoved Wii-konsollen til å beregne din vekt, BMI og din generelle balansering evner. Basert på denne informasjonen, vil enheten deretter lage en treningsplan for å hjelpe deg å nå dine mål. Detaljene i din Wii profil også omfatte resultatene av balansetester; med all denne informasjonen, er din "Wii alder" beregnet. Dette tallet gjenspeiler din nåværende nivå av form, som du kan forbedre hvis du tilegne deg til treningsplanen.

Utfordre deg selv

Med Wii Fit, kan du konkurrere mot en virtuell Wii Fit trener. Du kan prøve utfordringer som involverer Jackknife, planke og pushup øvelser. Hver og en gir deg sjansen til å slå din Wii Fit trener ved å utføre den gitte flytte så mange ganger du kan. Utfordringer er en effektiv måte å forbedre din kondisjon og generell ytelse.

Bygningen Upper Body Strength med Wii Fit

Når du utfører overkroppen treningsøktene, holder du Wii-fjernkontrollen i hånden. Fordi fjern veier så lite, er det ikke særlig utfordre musklene dine, så iført lette håndleddet vekter anbefales. Det er også trening av overkroppen beveger seg som bruker din egen kroppsvekt som motstand, for eksempel, pushups, planker og side planker. Du kan øke vanskelighetsgraden av trekkene som disse ved å forlenge varigheten du gjøre dem eller ved å ha veid klær mens du gjør dem.

Underkroppen og Core Styrking Moves

Lommekniver, utfall, leg heiser, planker og balansen brua er underkroppen og kjerne trekk som ikke krever ekstra vekt for å være effektive, men du kan ha veid klær når du gjør dem. Med Wii Fit, kan du kombinere yoga med styrking flytter for å lage en egendefinert rutine som hjelper deg tone og strekke på musklene sammen. Beveger seg som roing knebøy og torso vendinger arbeide for å øke hjertefrekvensen som de tone, men det er også 10-minutters aerobic øvelser du kan gjøre for å få hjertet til å pumpe også. Wii Fit instruerer dine bevegelser for godt avrundet rutiner og overvåker din fremgang.