Probiotika og Milk

May 7


Probiotika og Milk


Probiotika er bakterier, ofte kalt "gode bakterier", som finnes hovedsakelig i melkebaserte produkter. Disse produktene omfatter yoghurt, gjæret, ugjæret melk og andre meieriprodukter. Imidlertid, i tilfellet med fermenterte melkeprodukter, mange ganger probiotika tilsettes etter at fermenteringsprosessen. Mens full nytte av probiotika ikke har vært fullt utforsket, er det fortsatt mange fagfolk som talsmann for deres bruk.

Probiotika i melk

Ifølge Dairy Council of California "melk som probiotiske bakterier har blitt lagt til, slik som acidophilus melk, og fermenterte melkeprodukter" er noen av de beste kildene for probiotika. Verdens helseorganisasjon har anerkjent at det å gi probiotika til barn og høyrisikogrupper, særlig melkeprodukter med probiotika, blir stadig forfektet av helsepersonell.

Probiotika i dyrkede Meieri produksjon

Meieriprodukter som yoghurt og kefir (en gjæret melk drikke) er gode kilder for probiotika. The Dairy Council of California anbefaler du se etter "live aktiv kultur" etiketten på yoghurt produkter. Denne etiketten vil forsikre forbrukerne melkesyrebakteriene i produktet er levedyktig og gunstig.

Fordeler

Ifølge Dairy Council of California og Verdens helseorganisasjon, fordelene av probiotika inkluderer tarmkanalen helse, hjelpe med allergi motstand, immunsystem heia, hjelpe med urogenitaltractus lidelser og laktoseintoleranse og har begrenset potensial i behandling og forebygging av kreft . Men til tross for de åpenbare fordeler, både Barry Goldin, professor ved Tufts University, og Daniel O'Sullivan, assisterende professor ved Institutt for matvitenskap og ernæring ved University of Minnesota, staten mer forskning må gjøres på probiotika før vi kan forstå deres fulle fordeler.

Probiotiske bruk for barn

Ifølge Dairy Council of California, kan probiotiske bruk hos barn være gunstig for utviklingen av immunsystemet. Ifølge en studie publisert i "British Journal of Dermatology," mødre som drakk ett glass melk inneholder probiotika per dag var i stand til å redusere risikoen for eksem hos barna sine med 40 prosent. Studien ble gjennomført med mødre som drikker probiotiske rik melk mellom uke 36 av svangerskapet inntil tre måneder etter barnets fødsel. World Health Council har også uttalt probiotika "kunne ha en betydelig effekt i å lindre infeksjonssykdom hos barn."

Hvordan og når du skal ta

Ifølge Verdens helseorganisasjon, om probiotika er gitt til nyfødte, "det er mulig at probiotiske mikroorganismer kan bli primærkoloniherrer som forblir langsiktig, kanskje til og med for livet." Men i henhold til Dairy Council of California, de fleste probiotika ikke forblir i tarmen. Derfor, hvis du ønsker å starte på en probiotisk diett, du bør ta probiotika hver dag. For å sikre fordelene, er riktig mengde for å ta 3 1/2 kopper yoghurt eller acidophilus melk per dag; lavere nivåer kan også være nyttig, men det er ikke betydelig bevis for å støtte dette.

Betraktninger

Når du starter på en probiotiske regiment, konsultere legen din. Også huske på probiotiske forskning er fortsatt under, og resultatene er ennå ikke fullt avgjørende om fordelene av probiotika.