Grapefrukt juice konsentrat og slimet i livmorhalsen

February 6


Grapefrukt juice konsentrat og slimet i livmorhalsen


Grapefruktjuice konsentrat kombinert med vann gjør grapefruktjuice. Grapefruktjuice gir mange helsefordeler, inkludert levere betydelige mengder av vitamin C. I tillegg kan inntak av grapefruktjuice endre egenskapene til slimet i livmorhalsen og øke din evne til å bli gravid. Grapefruktjuice alkalier og tynner ut slimet i livmorhalsen, og det indirekte bidrar til hormonbalanse for sunn cervical væske.

Alkalitet

Grapefruktjuice gir moderate alkalisering effekter på kroppen. PH-nivåer av grapefrukt og andre sitrusfrukter er veldig surt. Men når grapefrukt og grapefruktjuice er fordøyd og absorbert, biprodukter blir alkalisk. Således frembringer grapefruktjuice et alkalisk miljø i kroppen, noe som øker pH-verdien i slimhinnen i livmorhalsen. Ifølge Dr. Eric Daiter, en bord-sertifisert endokrinolog og fruktbarhet spesialist, sperm trenger et alkalisk miljø for å overleve og befrukte et egg.

Konsistens

Drikker grapefruktjuice før eggløsningen er tenkt å tynne konsistensen på slimet i livmorhalsen. Tynn og vassen cervical mucus gir et produktivt miljø for sperm mobilitet. For unnfangelse, må slimet i livmorhalsen være tynn nok til at sædcellene å reise fra skjeden inn i livmoren og opp egglederne for å befrukte egget. C-vitamin i grapefruktjuice kan være ansvarlig for tynning slimet i livmorhalsen, som vitamin C øker flyt og mengde av slimet i livmorhalsen.

Vekt

Kvaliteten på slimet i livmorhalsen kan bli kompromittert på overvektige kvinner, som kan oppleve hormon ubalanser som påvirker østrogen og progesteron. Når hormoner ikke er balansert, kan slimet i livmorhalsen være tykkere og mer syrlig. Opprettholde riktig vekt kan holde dine hormoner balansert. Grapefrukt juice bistår i vekttap og opprettholde vekten. Mens den nøyaktige mekanisme ved hvilken grapefrukt hjelpemidler i vekttap ikke er kjent, kan de insulinresistensegenskaper grapefruktjuice bidra til vekttap.

Advarsler

Drikker grapefrukt med reseptbelagte medisiner kan gi bivirkninger og interaksjoner. Grapefruktjuice kan øke tilgjengeligheten av medisiner og forverre typiske bivirkninger av reseptbelagte medisiner ved å hemme et spesielt enzym. Medisiner som har vist seg å samhandle med grapefruktjuice inkludere disse for angst, depresjon, prevensjon, hormon erstatning, HIV og høyt blodtrykk, samt mage- og soppdrepende medisiner og immundempende midler. Konsultere legen din før du drikker grapefruktjuice hvis du tar reseptbelagte medisiner.