Best Wii Fit Plus Treningsspill å gå ned i vekt

March 25


Best Wii Fit Plus Treningsspill å gå ned i vekt


Wii Fit Plus er en øvelse video som spilles med Nintendo Wii. Spillet inneholder øvelser i ulike kategorier, inkludert Yoga, Styrketrening, Balanse Games, Aerobic og opplæring Plus, som Wii Fit Plus nettside beskriver som en kombinasjon av trening og moro. Øvelsene på Wii Fit Plus varierer sterkt i intensitet. For å gå ned i vekt med Wii Fit Plus, må du fokusere på enkelte øvelser som vil hjelpe deg mot målet ditt bedre enn andre.

En titt på METs

Du kan forstå de beste Wii Fit Plus spill for å miste vekt ved å se på hver enkelts METs, eller metabolske ekvivalenter, som er knyttet til hvor mye energi du bruker til å utføre en aktivitet. Sitter i en stol i ro er det vanlig beskrivelse av MET 1.0. En høyere MET verdi betyr at trening kan hjelpe deg å forbrenne mer kalorier og gå ned mer i vekt. En studie i tidsskriftet Medicine & Science in Sports & Exercise 2010 funnet middelverdien MET verdier av hver Wii Fit Plus spillet. Den viste at Wii Fit Plus omfatter ingen høy intensitet øvelser med en MET verdi over 6,0. Likevel, det har mange spill som faller i moderat intensitet MET kategori av 3,0 til 6,0, som kan hjelpe deg å miste vekt på et moderat nivå. For å nå målet ditt, du vil styre klar av mange av balanse og yoga spill, som har lav intensitet METs etter 3.0.

Og vinnerne er ...

Samlet 2010 studie fant at spillene innenfor Styrke og Aerobic deler av Wii Fit Plus hadde flere METs enn andre kategorier. Spesifikke spill under disse kategoriene har de høyeste METs og er det beste alternativet for å miste vekt med Wii Fit Plus. Under Styrke kategori av spillet, de høyeste MET verdier kommer fra Rowing Squat med 3,6 METs, pushup og Side Plank mosjon og Single-Leg Reach med 4,0 METs hver og Single-Arm Stå med 5,6 METs. Under Aerobic delen, den høyeste er Rhythm Boxing med 3,9 METs, Advanced Step og Running Plus med 4,0 METs hver, Hula Hoop med 4,2 METs og Basic Run med 5,1 METs.

Sporing Kalorier og vekt

Wii Fit Plus kan også hjelpe deg med å spore kalorier du forbrenner og vekten din til å hjelpe deg mot dine vekttap mål. Du trenger et underskudd på 3500 kalorier for å miste ett pund. Wii Fit Plus viser deg de kaloriene du forbrenner gjennom hver øvelse og hver trening for å hjelpe deg å holde styr på underskudd. Du kan også spore hvor mye vekt du vil miste, og veie deg på den medfølgende "balansebrett" for å se om du taper.

Bland It Up

Wii Fit Plus kan hjelpe deg mosjon, men denne virtuelle opplevelsen kan ikke være så effektiv som den virkelige treningen. En November / desember 2009 studie i ACE FitnessMatters funnet at å delta i den virkelige treningen, for eksempel kjøre utenfor i stedet for på Wii Fit, forbrenner flere kalorier. Hvis du går for Wii Fit Plus, bland det inn med andre treningsøktene også.