Hvordan å behandle Pigmentering på Face

July 26

Pigmentering problemer kan utvikle for mange grunner. Noen mennesker finner dem på deres hud fra fødselen, mens for andre eksponering for kjemikalier, sollys og andre ytre faktorer kan føre til at deler av huden for å overprodusere melanin, en hud pigment. Når disse pigmenter stivner til en annen, kan pigmentflekker utvikle seg på huden. Disse kan også utvikle seg senere i livet i form av pigmentflekker, også noen ganger kalt "leverflekker". Mens de fleste Darkened pigmentering utgjør noen risiko for helsen din, kan du være interessert i falming pigmentering for kosmetiske formål. Flere alternativer er tilgjengelige.

Trinn 1

Kjøpe en over-the-counter (OTC) hud falming krem ​​for å behandle en lys flekk på huden. Disse topiske behandlinger ikke er sterkt, men på lyse pigmentkarakter de kan forårsake falming, og i noen tilfeller eliminere sted. Hvis du velger dette alternativet, anbefaler Mayo Clinic du velge en krem ​​som inneholder hydrokinon, deoxyarbutin, Kojic syre og / eller glykolsyre.

Trinn 2

Oppgrader til en reseptbelagte medisiner hvis lavere dose behandlinger bevise ineffektiv. Resepter vil la deg få medisiner som finnes i OTC behandlinger, men i høye doser. Hydrokinon er en vanlig resept behandling, og dette kan brukes alene eller i kombinasjon med retinoider, ifølge Mayo Clinic. Milde steroide behandlinger kan også hjelpe fade pigmentering i løpet av flere måneder.

Trinn 3

Motta en kjemisk peeling behandling fra en spa eller lege, eller motta en hjemme ved hjelp av et hjem kjemisk peeling kit. Kjemisk peeling fungerer ved hjelp av en syre for å brenne av de topp-lag av huden din og fremme ny hud cellevekst. De nye hudceller ofte vokse inn uten pigmentering abnormiteter. Selv om kjemisk peeling kits er tilgjengelig for hjemmebruk, anbefaler Mayo Clinic motta disse skreller bare fra en utdannet lege, ettersom feilaktig påføring av skallet kan føre til arrdannelse på huden.

Trinn 4

Oppsøke lege for å diskutere alternative behandlingstiltak for mer alvorlige pigmentering problemer på huden. Flere alternativer er tilgjengelige når den brukes av en lege, for eksempel laser terapi eller dermabrasion. Legen din kan hjelpe deg å gjøre den beste beslutningen for huden din, basert på kostnad og alvorlighetsgraden av mørk pigmentering.

Tips

  • Beskytt huden din mot sollys når du bruker blekemidler behandlinger, som øker hudens følsomhet for UV-stråler. Dekk til huden med klær og / eller bruke en solkrem.

Ting du trenger

  • Fading krem
  • Kjemisk peeling kit