Hvordan bruke en krem ​​med Arginin

March 12


Hvordan bruke en krem ​​med Arginin


Arginin eller L-arginin, er en aminosyre som produseres naturlig i kroppen. Oppdaget i 1886, ifølge Mayo Clinic hjemmeside, begynte forskerne bare å forstå nødvendigheten av denne semi-essensiell aminosyre etter å ha studert det i 50 år. Selv om den menneskelige kroppen produserer arginin, derav uttrykket semi-essensiell, for tilstander så som dårlig sirkulasjon, tilskudd kan være nødvendig. I kroppen, hjelper arginin for å fjerne avfallsstoffer gjennom nyrene, men topically det stimulerer blodstrømmen til områder med dårlig sirkulasjon. Aktuell kremer varme huden ved å stimulere vasodilatasjon og forbedre sirkulasjonen. Dårlig sirkulasjon kan føre til hender og føtter til å bli kald og nummen, og forårsake smerter og stivhet. Oppvarming kremer med arginin er tilgjengelig over disk og deres bruk kan hjelpe med noen medisinske tilstander som kritisk lem iskemi.

Trinn 1

Grav ut en liberal mengde krem. Start med nok til å dekke fingertuppene og legge til flere hvis nødvendig for å dekke store flater.

Trinn 2

Gni kremen over berørte regionen. Dekk overflaten grundig. For eksempel, hvis du bruker for å lindre forkjølelse eller nummenhet i hendene, påfør krem ​​over forsiden og baksiden av hånden og fingrene.

Trinn 3

Massere det berørte området for tre til fem minutter. Dette vil hjelpe huden absorbere kremen og videre stimulere oppvarming og blodstrøm. Masserer vil også hjelpe varm hud til kremen begynner å virke.

Advarsler

  • Det er ingen rapporterte bivirkninger, men gjelder ikke denne kremen til alle åpne områder, inkludert sår, kutt, utslett eller irritert hud. Vaske av kremen hvis varme handlingen fører deg smerte eller ubehag. Hold krem ​​vekk fra øynene eller nesen. Numne føtter eller hender kan være et symptom på en alvorlig sykdom, og bør vurderes av en medisinsk faglig. Hvis du har ekstrem kulde eller nummenhet i hender eller føtter for lange perioder av gangen, ta kontakt med legen din.

Tips

  • Les instruksjonene på produktet du kjøper til rettmessig formål. Ifølge en produsent, Themomax, vil sensasjon oppvarmingen begynne innen 30 minutter etter påføring av kremen.